Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Dětská postel z masivu Pino PIHSZG14-70071

Výrobce: Vipack
Kód: VP00129-2014
nedostupné
montáž
Snadná montáž
Sestavíte sami podle přehledného návodu
12 326 Kč

Parametry produktu

Výška: 113 cm
Šířka: 103 cm
Délka: 208 cm
Nosnost: 110 kg
Hmotnost: 45,4 kg
Počet balíků: 2 ks
Prostor na spaní: 90 x 200 cm
Cena postele: s roštem, bez matrace
Rošt: lamelový v dřevěném rámu
Barva: transparent bílá
Materiál: borovice
Provedení: levá i pravá varianta
Způsob dodání : v demontu, látka samostatně neprodejná
Výrobce: belgický
Záruka: 24 měsíců
Doprava: zdarma

Návod k montáži

Dětská postel z masivu pro malou slečnu

Belgický výrobce zvolil design tak, aby dětská postel z masivu působila jako autobus. A záměr se poved, především pak příjemný odstín látky v kontrastu s bílým mořením dřeva borovice. Pokud je vaše malá slečna živé dítě, ocení jistě i dětskou postel s klouzačkou, kterou pořídíte v identickém designu. Design belgického výrobce dětských postelí z masivu, kde nechybí ani návrh pro kluky. Kromě postele z masivu, kterou vám nabízíme nyní, můžete vybírat z celé řady dalších motivů. nechybí ani tolik oblíbený motiv Hello Kitty, rovněž u postele z masivu. Dětskou postel z masivu také lze pořídit hned v několika provedeních.


Belgický výrobce kromě kvality pamatuje i na bezpečnost vašich dětí a tak u postele nechybí zábrana podél celého lůžka, hrany jsou zakulacené. Tloušťka desek dřeva borovice u konstrukce až 3,5 cm. Dodání postele v dílech s nutností montáže dle návodu. Nákupem postele obdržíte rošt k posteli, látku kolem postele a doprava je také zdarma. 

Dětský pokoj z masivu pro holku

V naší nabídce najdete řešení také pro dětský pokoj dvou děvčat pokud jsou jeho rozměry malé a nemůžete pořídit dvě samostatná lůžka třeba právě provedení jako na fotografii. Nejlépe pak výběrem z patrových postelí z masivu, nebo k posteli kterou nabízíme nyní můžete pořídit klasickou dětskou postel z masivu. Pokud máte jednu princeznu, k posteli lze pořídit v identickém designu celou řadu dalších segmentů nábytku. Jsou zde ještě komody, psací stoly, regály, skříně samozřejmě vše z masivu v přírodním provedení. Pokud se rozhodnete pro tuto postel, pár základních parametrů.


- prostor na spaní, potřebný rozměr matrace 90x200 cm
- výška včetně zábrany 113 cm
- celková délka 208 cm
- šířka postele 103 cm
- cena postele s roštem
- tloušťka desek 3,5 cm
- nosnost lůžka 110 kg
- možnost výběru postele v odstínu přírodním a hnědém


VP company
"Fine furniture for young people”, tímto mottem se belgická společnost řídí. Kvalitní nábytek pro malé děti a studenty. Společnost VP je rodinný podnik s dlouholetou tradicí datující se od roku 1952. Belgický výrobce dodává nábytek vyrobený z těch nejkvalitnějších materiálů a nabízí nábytek s certifikací, plně respektující normy Evropské unie pro bezpečnost vašich dětí.

Alternativní zboží

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu