Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Dětská postel z masivu PIHSGB15-70078

Výrobce: Vipack
Kód: VP00144-2014
Belgický výrobce představuje velmi kvalitní dětskou postel z masivu pro holku. Postel s klouzačkou, látkovým domečkem a roštem v ceně.
nedostupné
Dětská postel s klouzačkou Pino
15 792 Kč
Látka kolem postele
3 116 Kč

Parametry produktu

Výška: 113 cm
Šířka: 103-223 cm
Délka: 208 cm
Nosnost: 110 kg
Hmotnost: 55 kg
Prostor na spaní: 90 x 200 cm
Cena postele: s roštem, bez matrace
Rošt: lamelový v dřevěném rámu
Barva: venge
Materiál: borovice
Způsob dodání : v demontu, látka samostatně neprodejná
Výrobce: belgický
Záruka: 24 měsíců
Doprava: zdarma

Dětská postel z masivu s klouzačkou pro neposedné holky

Dětská postel nemusí být místem jen na spaní, ale může poskytnout vašemu dítěti také spousty zábavy. Jako u dětské postele z masivu s klouzačkou a látkovým domečkem od belgického výrobce. Pro neposedné holčičky je takové řešení dětské postele jistě vítaným pomocníkem. Navíc si můžete dětskou postel vybrat hned v několika provedeních. Dětská postel v přírodním odstínu dřeva, nebo v bílém odstínu, ale také lze pořídit dětskou postel bez klouzačky, pokud máte málo místa v dětském pokoji. Látkový domeček zakrývající prostor pod postelí lze využít jak na hraní, tak ke schování nějakých předmětů, které nemusí aspoň být všude po pokoji. V nabídce výrobce samozřejmě nechybí ani dětské postele z masivu s motivem pro kluky.

 

Belgický výrobce klade důraz jak na detailní zpracování, tak na kvalitu materiálu. Dřevo borovice je řádně vysušené a bez kazů, aby nedocházelo k pozdější deformaci nábytku vlivem změny prostředí. U designu postele je pamatováno také na bezpečnost vašeho dítěte a tak nechybí ani zábrana kolem lůžka či zakulacení hran. Dodání v dílech s nutností montáže, kterou si můžete u nás objednat. Doprava a výnos zdarma.

 

 

Dětský pokoj pro jedno i dvě děti

Pokud se rozhodnete pro tuto dětskou postel, lze do interiéru dětského pokoje pořídit další díly nábytku v růžovém provedení. Neměla by chybět kvalitní dětská židle a samozřejmostí pro školačku by měl být kvalitní dětský psací stůl. Pokud máte dvě děti, pak za zmínku určitě stojí nabídka dětských patrových postelí z masivu. Lze také dětskou postel z masivu kombinovat s jinými materiály, třeba v identických barvách. Kontrast mezi růžovým a tmavě hnědým odstínem je působivý a dodává interiéru eleganci. V neposlední řadě několik základních informací o dětské posteli.


- prostor na spaní, potřebný rozměr matrace 90x200 cm
- výška včetně zábrany 113 cm
- celková délka 208 cm
- šířka postele 103 cm s klouzačkou 223 cm
- cena postele s roštem
- tloušťka desek 3,5 cm
- nosnost lůžka 110 kg
- možnost výběru postele v odstínu přírodním a hnědém


VP company
"Fine furniture for young people”, tímto mottem se belgická společnost řídí. Kvalitní nábytek pro malé děti a studenty. Společnost VP je rodinný podnik s dlouholetou tradicí datující se od roku 1952. Belgický výrobce dodává nábytek vyrobený z těch nejkvalitnějších materiálů a nabízí nábytek s certifikací, plně respektující normy Evropské unie pro bezpečnost vašich dětí.

 

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu