Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Dětská postel z masivu PIHSGB15-70070

Výrobce: Vipack
Kód: VP00136-2014
nedostupné
Dětská postel s klouzačkou Pino
15 792 Kč
Látka kolem postele
3 116 Kč

Parametry produktu

Výška: 113 cm
Šířka: 103-223 cm
Délka: 208 cm
Nosnost: 110 kg
Hmotnost: 55 kg
Počet balíků: 3 ks
Prostor na spaní: 90 x 200 cm
Cena postele: s roštem, bez matrace
Rošt: lamelový v dřevěném rámu
Barva: venge
Materiál: borovice
Způsob dodání : v demontu, látka samostatně neprodejná
Výrobce: belgický
Záruka: 24 měsíců
Doprava: zdarma

Dětská postel z masivu pro malé požárníky

Netradiční odstín pro dětskou postel z masivu zvolil belgický výrobce. Motiv látky určen pro kluky, postel v podobě požárního auta, ke kterému se žebřík rozhodně hodí. Pokud máte živější dítě, pak dětská postel z masivu je pro dětský pokoj řešením. Poskytuje nejen místo na spaní, ale i na hraní. Pod vyvýšeným lůžkem vznikne prostor zakrytý látkou, který poskytne dítěti útočiště. Nebo lze prostor využít jako klasický úložný, kde dáte věci, které by neměly být vidět. Výrobce nabízí také dětskou postel v přírodním provedení, nebo v oblíbené variantě bílá dětská postel. Nechybí ani motivy dětských postelí pro holky. Nebo lze pořídit postel bez klouzačky.

 

Belgický výrobce kromě kvality pamatuje i na bezpečnost vašich dětí a tak u postele nechybí zábrana podél celého lůžka, hrany jsou zakulacené. Tloušťka desek dřeva borovice u konstrukce až 3,5 cm. Dodání postele v dílech s nutností montáže dle návodu. Doprava zdarma po celé republice.

 

Dětský pokoj z masivu pro požárníka

Pokud máte doma dítě, které motiv požárníků baví, lze celý dětský pokoj tomuto tématu přizpůsobit. Včetně doplňků, které v pozdějším věku dítěte můžete vyměnit za jiné, odpovídající věku dítěte.


- prostor na spaní, potřebný rozměr matrace 90x200 cm
- výška včetně zábrany 113 cm
- celková délka 208 cm
- šířka bez klouzačky 103 cm
- šířka s klouzačkou 223 cm
- cena postele s roštem
- tloušťka desek 3,5 cm
- nosnost lůžka 110 kg
- možnost výběru postele v odstínu přírodním a bílém 


VP company
"Fine furniture for young people”, tímto mottem se belgická společnost řídí. Kvalitní nábytek pro malé děti a studenty. Společnost VP je rodinný podnik s dlouholetou tradicí datující se od roku 1952. Belgický výrobce dodává nábytek vyrobený z těch nejkvalitnějších materiálů a nabízí nábytek s certifikací, plně respektující normy Evropské unie pro bezpečnost vašich dětí.

Alternativní zboží

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu