Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Dětská postel s roštem, nočním stolkem Nautica 10.506

Kód: NEWJ0086-2016
Velmi kvalitní dětská postel z kolekce Nautica, která nabízí prodlouženou záruku až na sedm let. Další nábytek v nabídce.
nedostupné
Dětská postel: 97x110x214 cm
10 866 Kč
Noční stolek: 55x63x48
2 684 Kč

Parametry produktu

Nosnost: 100 kg
Prostor na spaní: 90 x 200 cm
Barva: bílá, modrá, červená
Cena postele: s roštem, bez matrace
Materiál: mdf deska
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: turecký
Doprava: zdarma
Prodloužená záruka: 7 let

Dětská postel s nočním stolkem pro kluka školáka

Kolekce značkového, dětského nábytku představuje celou řadu samostatných dílů pro možné kompletní vybavení dětského pokoje. Jedním z dílů, který samozřejmě v žádném dětském pokoji nesmí chybět je postel. A pokud chcete, tak dětská postel k dispozici s nočním stolkem. Postel je velmi kvalitní a výrobce nabízí prodlouženou záruku až na sedm let. Značkový nábytek je vždy něco navíc a tak je zde možnost pořídit také dětské povlečení znázorněné na fotografii. V kolekci lze ale pořídit i postel pro studenta v rozměru pro matraci 120x200 cm. Noční stolek vedle postele lze využít samozřejmě pro obě postele, záleží jen na vás, zda tento díl potřebujete či spíše vaše dítě. Kolekce Nautica to je celá řada možností, které můžete vidět také na ilustračních fotografiích.

 Tip Aldo: dětský pokoj pro školáka Nautica 


Turecký výrobce věnuje maximální pozornost kvalitě nábytku, která je opatřena také certifikáty a sedmiletou zárukou. Cena postele s roštem bez matrace, možnost pořízení také povlečení i matrace. Materiálem pro výrobu postele se stala mdf deska, dodání v dílech s nutností montáže. Doprava zdarma.



New Joy
Značkový nábytek pro děti New Joy s mnohaletou tradicí je zárukou kvality a originálního designu. Společnost New Joy představuje dětský nábytek nové generace, který je chytrý, bezpečný a kvalitní. To vše dokládají také certifikáty GS security test, E1, TSE, ISO.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu