Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Dětská postel s přistýlkou a nadstavcem Sherwood 407021

Kód: DME0018-2015
Dětská postel s přistýlkou nabízí nejen místo na spaní pro dvě děti, ale díky nadstavci, šuplíkům a policím i spousty úložného prostoru.
nedostupné
montáž
Snadná montáž
Sestavíte sami podle přehledného návodu
11 486 Kč

Parametry produktu

Výška: 109 cm
Šířka: 204 cm
Hloubka: 120 cm
Nosnost: 100 kg
Hmotnost: 90 kg
Počet balíků: 3 ks
Prostor na spaní: 90 x 200 cm
Barva: dub brushed
Cena postele: s roštem, bez matrace
Rošt: lamelový v dřevěném rámu
Materiál: laminátová deska 15-22 mm
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: francouzský
Doprava: zdarma
Záruka: 24 měsíců

Návod k montáži

Dětská postel pro dvě děti Sherwood nenabízí jen místo na spaní

Je zde i řada úložných prostorů v podobě šuplíků a nadstavce, stejně tak odkládacích prostorů v podobě polic. Dětská postel s přistýlkou je ideálním řešením pro rodiče, kteří nechtějí pořizovat patrovou postel a v dětském pokoji nemají prostor pro umístění dvou klasických postelí. Přistýlka v podobě šuplíku, do kterého stačí jen vložit matraci může být kdykoliv v průběhu dne jednoduše zasunuta a děti mají místo na hraní. Vše je velmi důmyslně řešeno a dětská postel v tomto designu vykouzlí v malém interiéru dětem příjemné prostředí. Dětskou postel s přistýlkou a nadstavcem si můžete ještě vybrat v bílém odstínu, nebo netradičním odstínu šedého dubu.

 

Jak horní lůžko, tak dolní lůžko, které je tvořeno šuplíkem pro vložení matrace, nabízí klasickou velikost místa na spaní a to 90x200 cm. Dětská postel je tak v podstatě vhodná i pro náctileté děti. Francouzský výrobce na náš trh nepřináší jen kvalitní zpracování, ale také důmyslný design, který osloví především majitele malých interiérů. Materiálem pro výrobu postele se stala laminát s tloušťkou desek 15,18 a 22 mm. Cena postele s roštem. Dodání v dílech s nutností montáže dle návodu. Doprava zdarma.



Demeyere
Společnost založena ve Francii v roce 1909 panem Lucienem Demeyére se od počátku snaží plně adaptovat potřebám trhu. Proto po celou dobu mění metody výroby, používá nové materiály a snaží se vždy přinášet moderní design.

1956 - p. Pierre Demeyére, syn zakladatele společnosti, se ujímá vedení a pokračuje ve filozofii výroby svého otce. Poprvé začaly být používány materiály jako laminátová deska.

Alternativní zboží

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu