Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Dětská postel pro holky Mila 2510LI29-ENVI

Výrobce: PRS-S
Kód: PRS0030-2016
Důmyslný design dětské postele nabízí francouzský výrobce. Součástí postele je nadstavec, také noční stolek, který se otáčí.
nedostupné
montáž
Snadná montáž
Sestavíte sami podle přehledného návodu
7 111 Kč
6 399 Kč
-10%
Nejnižší cena za posledních 30 dnů: 7 111 Kč

Parametry produktu

Výška: 82 cm
Šířka: 96 cm
Délka: 203 cm
Nosnost: 80 kg
Hmotnost: 47 kg
Počet balíků: rošt+3 ks
Prostor na spaní: 90x190/90x200 cm
Barva: fialková-bílá
Cena postele: s roštem, bez matrace
Nadstavec: 105x90x17 cm
Materiál: laminátová deska 15-22 mm
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: francouzský
Doprava: zdarma
Záruka: 24 měsíců

Návod k montáži

Dětská postel pro holku s nadstavcem a nočním stolkem

Tradiční holčičí odstíny zvolil pro kolekci dětského nábytku Milky francouzský výrobce. Spojení světle fialkového odstínu s bílým určitě osloví řadu menších i větších slečen. Ale příjemný odstín není vše co francouzský výrobce nabízí. Je to také důmyslný design. V ceně dětské postele je nadstavec s policemi v jejím záhlaví a také noční stolek v podobě rotujícího šuplíku. Ten když zasunete pod postel, tak navíc vytváří jakousi zábranu u postele. Dětská postel Mila k dispozici v nabídce samostatných dílů také bez nadstavce, jako levnější varianta místa na spaní. V nabídce této kolekce nechybí další díly nábytku pro možné sestavení celého dětského pokoje holky.

 

Francouzský výrobce klade důraz na kvalitu a bezpečnost vašich dětí. Materiálem pro výrobu dětské postele se stala laminátová deska s tloušťkou 15 až 22 mm. Dodání v dílech s nutností montáže dle návodu. Rošt, nadstavec a šuplík na vysunutí rovněž v ceně postele. Doprava zdarma.

 

Tip Aldo: postel je variabilní, lze ji sestavit pro rozměr 90x190 a 90x200 cm

 

 

Dětský pokoj pro malou princeznu

Kolekce dětského nábytku Mila se nám jako možné vybavení dětského pokoje slečny velmi líbí. Jsou to nejen zvolené odstíny pro dané díly, ale také jejich široká nabídka. Pro malé interiéry nechybí originální návrh patrové postele, jejíž součástí je i šatní skříň a řada dalších doplňků. K dětské posteli, kterou nabízíme nyní pak můžete pořídit psací stůl, komodu, poličku na zavěšení a šatní skříň se zrcadlem.

 

Parisot
Skupina Parisot vznikla ve Francii v roce 1936, kdy Jacques Parisot začal vyrábět nábytek, který kombinoval moderní design s tradiční řemeslnou výrobou, tedy důrazem na kvalitu.
Dnes Parisot vyrábí postele v souladu s Evropskými normami s důrazem na kvalitu a bezpečnost. Dětský nábytek tak splňuje přísné evropské bezpečnostní požadavky a také plochá balení pro snadný transport, spolu s podrobnými pokyny pro montáž.

Alternativní zboží

10% Prostor pro matraci 90x200cm
Dětský otoman s přistýlkou Amori AMKB9014-AMRB

Dětský otoman s přistýlkou Amori

Předpokládané doručení k vám do 4 týdnů
32 673 Kč
29 406 Kč
Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu