Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Dětská postel Foot 401605

Kód: DME0011-2015
Dětská postel pro kluka s tématikou fotbalu. nabídka dětského nábytku francouzského výrobce, kdy lze sestavit celý dětský pokoj.
nedostupné
montáž
Snadná montáž
Sestavíte sami podle přehledného návodu
4 977 Kč

Parametry produktu

Výška: 80 cm
Šířka: 96 cm
Délka: 203 cm
Nosnost: 90 kg
Hmotnost: 24 kg
Počet balíků: 2 ks
Prostor na spaní: 90 x 200 cm
Barva: dle fotografie
Cena postele: s roštem, bez matrace
Materiál: laminátová deska 15-22 mm
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: francouzský
Doprava: zdarma
Záruka: 24 měsíců

Návod k montáži

Dětská postel pro kluka, malého fotbalistu

Představujeme kolekci dětského nábytku Foot od francouzského výrobce, který jako téma pro design daných dílů zvolil fotbal. Kolekce tak nejvíce osloví především kluky a tatínky. Kolekce Foot představuje kromě dětské postele s rozměrem místa na spaní 90x200 cm celou řadu dalších dílů pro možné sestavení kompletního interiéru dětského pokoje. Dětská postel nabízí jednoduchý design, který je však velmi příjemně zpracován do daného tématu fotbalu. Spojení odstínu bílé s šedou vytváří i přes dětský námět elegantní provedení a tak může nejen postel, ale i další díly sloužit vašemu dítěti až do pozdějšího věku. nejedná se o typický "dětský" námět.

 

Francouzský výrobce klade důraz nejen na kvalitu zpracování, ale i na bezpečnost. Hrany nábytku jsou zakulacené, což je velmi důležité. V ceně postele je rošt pro matraci o velikosti 90x200 cm. Materiálem je laminátová deska s tloušťkou 15 a 22 mm. Dodání v dílech s nutností montáže dle návodu. Doprava zdarma.

 

Demeyere
Společnost založena ve Francii v roce 1909 panem Lucienem Demeyére se od počátku snaží plně adaptovat potřebám trhu. Proto po celou dobu mění metody výroby, používá nové materiály a snaží se vždy přinášet moderní design.

1956 - p. Pierre Demeyére, syn zakladatele společnosti, se ujímá vedení a pokračuje ve filozofii výroby svého otce. Poprvé začaly být používány materiály jako laminátová deska.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu