Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Čalouněný taburet Sao Bento 20500045

Kód: IL041-2015
nedostupné
1 910 Kč

Parametry produktu

Výška: 36 cm
Šířka: 48 cm
Hloubka: 39 cm
Nosnost: 80 kg
Hmotnost: 4 kg
Počet balíků: 1 ks
Barva: dle fotografie
Materiál: masiv, mdf deska, polyester
Způsob dodání : v jednom díle
Výrobce: německý
Záruka: 24 měsíců

Moderní čalouněný taburet Sao Bento

pro někoho možná také stylový čalouněný taburet. V každém případě v kolekci Sao Bento německého výrobce najdete celou řadu dílů čalouněného nábytku v nyní velmi moderním potahu plného barev. Inspirace s jižních, přímořských oblastí vnesou do nudných, šedých interiérů trochu dobré nálady. Konstrukce taburetu je z masivu, dřeva borovice, některá části z mdf desky. Výplň z polyesteru. Látka je velmi snadná na údržbu. Líbí se nám také možnost propojení několika dílů čalouněného nábytku v jednom interiéru, jelikož výběr je opravdu velký.

 

Německý výrobce klade důraz na kvalitu. Dodání taburetu v díle bez nutnosti montáže dle návodu.

 

Tip Aldo: čalouněný nábytek Sao Bento v interiéru jídelny

 

Interlink
Společnost založena v Německu p. Martinem Linkem, která má ale sídlo ve Francii, v překrásném městě Seltz. Kvalita výroby dána pověstnou precizností a smyslem pro detail německých výrobců. Společnost Interlink přináší prostřednictvím Aldo nábytku kolekce moderního a stylového nábytku, které najdete mezi jiným netradičně také v kategorii nábytek z masivu.
Všechny produkty společnosti mají certifikáty jakosti a atesty pro zdravotní nezávadnost. Nábytek Aldo se stal výhradním zástupcem společnosti pro země východního bloku a vše, co je u výrobce nové a aktuální najdete na našich stránkách. Naše partnery si vybíráme především pro vysokou jakost výrobků a německý výrobce k takovým bezesporu patří.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu