Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Bílá komoda z masivu Cassala 2 dvířka

Kód: IL081-2015
Prostorná komoda z masivu v bílém provedení s rustikálními prvky je vhodným doplněním interiéru jídelny, nebo obývacího pokoje.
nedostupné
8 703 Kč

Parametry produktu

Výška: 92 cm
Šířka: 118 cm
Hloubka: 51 cm
Hmotnost: 47 kg
Počet balíků: 2 ks
Barva: transparent bílá
Materiál: borovice
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: německý
Záruka: 24 měsíců
Doprava: zdarma

Komoda ze dřeva borovice v bílém provedení

Pro milovníky nábytku z masivu představujeme kolekci Cassala v tradiční německé kvalitě. Širokou skupinu pak tvoří komody z masivu, které si můžete vybrat v nejrůznějších rozměrech a vnitřním uspořádání. Nabízíme komodu ze dřeva borovice ve dvoudvéřovém provedení doplněnou dvěma šuplíky. Je vhodná pro doplnění interiéru jídelny, nebo obývacího pokoje a můžete k ní v kolekci Cassala najít rovněž jídelní stůl a konferenční stolek ve stejném provedení. Samozřejmě kromě dalších dílů v kolekci, které jsou dostupné pro kompletní zařízení interiéru. A v dnešní uspěchané době je pořízení nábytku ze dřeva velmi rozumnou volbou, jelikož dřevo jako materiál má i pozitivní vliv na psychiku člověka.

 

Komoda nabízí tradiční kvalitu německého výrobce, který klade důraz nejen na design všeobecně, ale také materiál. Německý výrobce používá zásadně dřevo borovice suché a bez kazů či prasklin, aby zamezil pozdější deformaci komody vlivem teplotních změn prostředí. Dodání komody v dílech s nutností montáže dle návodu. Doprava zdarma.

 

 

Nebojte se nábytku z masivu

Nové technologie výroby a povrchových úprav umí dnes nabídnout velmi kvalitní nábytek z masivu, který není až tak náchylný na mechanické poškození. Bílý odstín patří k velmi oblíbeným také pro vybavení menších interiérů, jelikož opticky dokáže danou místnost zvětšit. Dnešní designy nábytku z masivu už nejsou ani tak "monstrózní" jak tomu bývalo kdysi a tak se nábytek z masivu hodí i pro vybavení moderní domácnosti.

interiér vybavený dřevěným nábytkem má svou osobitou, nebojme se říci uklidňující atmosféru. Nabídka nábytku z masivu je opravdu široká a vy můžete tímto nábytkem vybavit opravdu každý typ interiéru, od jídelny až po dětský pokoj.



Interlink
Společnost založena v Německu p. Martinem Linkem, která má ale sídlo ve Francii, v překrásném městě Seltz. Kvalita výroby dána pověstnou precizností a smyslem pro detail německých výrobců. Společnost Interlink přináší prostřednictvím Aldo nábytku kolekce moderního a stylového nábytku, které najdete mezi jiným netradičně také v kategorii nábytek z masivu.
Všechny produkty společnosti mají certifikáty jakosti a atesty pro zdravotní nezávadnost. Naše partnery si vybíráme především pro vysokou jakost výrobků a německý výrobce k takovým bezesporu patří.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu