Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Televizní stolek Namur 416754

Kód: DME00106-2015
Laminátový televizní stolek v nadčasovém designu z kolekce nábytku do obývacího pokoje Namur. Francouzský výrobce.
nedostupné
4 014 Kč

Parametry produktu

Výška: 43 cm
Šířka: 218 cm
Hloubka: 42 cm
Barva: dub šedý
Materiál: laminátová deska 15-22 mm
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: francouzský
Záruka: 24 měsíců
Doprava: zdarma

Moderní televizní stolek Namur

Jednoduchý design rozhodně s moderními prvky zvolil pro televizní stolek francouzský výrobce. Celková šíře televizního stolku činí až 218 cm, je tak vhodná pro moderní, rozměrově větší lcd obrazovky. Nechybí ani otvor pro kabely, není třeba nic vrtat do zadní stěny stolku. Po stranách praktické skříňky, v otevřeném prostoru skleněná police. Můžeme říci, že s ohledem na velikost stolku a moderní design je cena více než příznivá. Ostatně jako i dalších dílů nábytku kolekce Namur určené pro vybavení jídelny a obývacího pokoje.

 

Jednoduché, kvalitní a velmi levné řešení vašeho interiéru. Materiálem pro výrobu televizního stolku se stala laminátová deska s tloušťkou 15 a 22 mm. Dodání v dílech s nutností montáže dle návodu. Doprava zdarma.


Demeyere
Společnost založena ve Francii v roce 1909 panem Lucienem Demeyére se od počátku snaží plně adaptovat potřebám trhu. Proto po celou dobu mění metody výroby, používá nové materiály a snaží se vždy přinášet moderní design.

1956 - p. Pierre Demeyére, syn zakladatele společnosti, se ujímá vedení a pokračuje ve filozofii výroby svého otce. Poprvé začaly být používány materiály jako laminátová deska.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu