Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Taburet, úložný box Setti-London 99200432

Kód: IL0015-2016
Taburet v podobě boxu je vyroben z mdf desky, jeho kvalita i nosnost je velmi vysoká. Taburet k sezení i ukládání hraček.
nedostupné
813 Kč

Parametry produktu

Výška: 38 cm
Šířka: 38 cm
Hloubka: 38 cm
Nosnost: 110 kg
Hmotnost: 2,9 kg
Počet balíků: 1 ks
Barva: dle potisku
Materiál: mdf deska
Povrchová úprava: PU
Způsob dodání : složené
Výrobce: německý
Záruka: 24 měsíců
Doprava: zdarma

Praktický bytový doplněk nejen do dětského pokoje

Německý výrobce letos přišel z nabídkou možná pro mnohé z vás známých taburetů, ale jejich kvalitu posunul na zcela jinou úroveň. Taburet či chcete li úložný box je vyroben z mdf desky z PU potiskem. Díky použitému materiálu je tak nosnost taburetu až 110 kg a udrží tak i dospělou osobu. Box je skládací, lze kdykoliv rozložit a zase složit. Díky rozměrům nabízí i nemalé úložné prostory, které v každém dětském pokoji pořád chybí. V nabídce najdete široký výběr nejrůznějších motivů pro tyto kvalitní boxy, nyní představuje už všeobecně známý motiv Londýna.

 

Německý výrobce klade důraz na kvalitu, proto zvolil pro box materiál mdf desky i přesto, že je cena vyšší. Dodání boxu ve složeném stavu. Doprava zdarma.

 

Interlink
Společnost založena v Německu p. Martinem Linkem, která má ale sídlo ve Francii, v překrásném městě Seltz. Kvalita výroby dána pověstnou precizností a smyslem pro detail německých výrobců. Společnost Interlink přináší prostřednictvím Aldo nábytku kolekce moderního a stylového nábytku, které najdete mezi jiným netradičně také v kategorii nábytek z masivu.
Všechny produkty společnosti mají certifikáty jakosti a atesty pro zdravotní nezávadnost.
Nábytek Aldo se stal výhradním zástupcem společnosti pro země východního bloku a vše, co je u výrobce nové a aktuální najdete na našich stránkách. Naše partnery si vybíráme především pro vysokou jakost výrobků a německý výrobce k takovým bezesporu patří.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu