Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Taburet Rasta 85300100

Kód: IL-U-0013
Ve stylu jamajky přináší německý výrobce designový taburet Rasta. Sedák potažený jutou. Celý taburet pak vyroben z plechu. Různé varianty.
nedostupné
1 189 Kč

Parametry produktu

Výška: 42 cm
Šířka: 28 cm
Hloubka: 28 cm
Barva: hnědá
Materiál: plech z oceli-juta
Způsob dodání : v jednom díle
Výrobce: německý
Záruka: 24 měsíců
Doprava: zdarma

Taburet pro malé i velké milovníky originálů

Věříme, že stejně jako nás, i mnoho z vás tento designový taburet nadchne. Patří do kolekce Unique německého výrobce, který přináší do naší nabídky zcela nový styl bydlení a zařizování interiérů, industrial design. Že nevíte co je to industrial design? Rádi vám ho představíme.

 

Industrial design - přečtěte si základní charakteristiku nového stylu bydlení

 

Rustikální, stylový taburet

Vybrat si můžete v několika provedeních, nejen v hnědém, jako na fotografii, ale také v červeném odstínu. Taburet, který je na fotografii v pozadí. To co vám nabízíme však není jen originální design, ale také vysoká kvalita. Sedák, který je měkký, potažený látkou juta, je pak dále doplněn nerezovou ocelí v podobě tenkého plechu. Trendy nápisy, nosnost 90 kg a myslíme si, že i dostupná cena.

Nabídka samostatných dílů originálního, industrial designu stojí za vzhlédnutí. Mnozí z vás možná budete překvapeni, co vše dokáží dnešní designéři vymyslet. Doprava zdarma po celé republice.

 

Interlink
Společnost založena v Německu p. Martinem Linkem, která má ale sídlo ve Francii, v překrásném městě Seltz. Kvalita výroby dána pověstnou precizností a smyslem pro detail německých výrobců. Společnost Interlink přináší prostřednictvím Aldo nábytku kolekce moderního a stylového nábytku, které najdete mezi jiným netradičně také v kategorii nábytek z masivu.
Všechny produkty společnosti mají certifikáty jakosti a atesty pro zdravotní nezávadnost.
Nábytek Aldo se stal výhradním zástupcem společnosti pro země východního bloku a vše, co je u výrobce nové a aktuální najdete na našich stránkách. Naše partnery si vybíráme především pro vysokou jakost výrobků a německý výrobce k takovým bezesporu patří.

 

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu