Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Šatní skříň se zrcadlem Diva

Kód: DME0038-2015
Šatní skříň Diva z kolekce francouzského výrobce nabízí tradiční design do ložnice. Třídveřové uspořádání se zrcadlem.
nedostupné
montáž
Snadná montáž
Sestavíte sami podle přehledného návodu
8 514 Kč

Parametry produktu

Výška: 187 cm
Šířka: 146 cm
Hloubka: 55 cm
Hmotnost: 99 kg
Počet balíků: 3 ks
Barva: dub prata
Materiál: laminátová deska 15-22 mm
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: francouzský
Záruka: 24 měsíců
Doprava: zdarma

Návod k montáži

Šatní skříň do ložnice patří

Nejčastěji je šatní skříň součástí interiéru ložnice. Každá kolekce má proto v nabídce samostatných dílů určených pro vybavení ložnice i šatní skříň. Francouzský výrobce zvolil pro šatní skříň jednoduchý, ale příjemný design také díky odstínu imitace dřeva dub. Skříň je rozdělena na dvě části s třemi křídly, prostřední křídlo tvoří velké zrcadlo. Úchytky moderní, rozměr můžeme říci pro skříň do ložnice tradiční. Třídveřové skříně jsou nejčastějším řešením pro vybavení ložnice a jsou dostatečně velké pro dva partnery. Ke skříni můžete v identickém designu pořídit samozřejmě postel a to dokonce s možností výběru ze dvou rozměrů místa na spaní, noční stolek a komodu. Vše úplné vybavení vaší ložnice.

 

Uspořádání: levá 2 dílná část šatní tyč, pravá 1 dílná část 4 police

 

Francouzský výrobce klade důraz na kvalitu, ale také praktický design. Materiálem pro výrobu skříně se stala laminátová deska s tloušťkou 15 a 22 mm. Dodání v dílech s nutností montáže dle návodu. Doprava zdarma až k vám domů.


Demeyere
Společnost založena ve Francii v roce 1909 panem Lucienem Demeyére se od počátku snaží plně adaptovat potřebám trhu. Proto po celou dobu mění metody výroby, používá nové materiály a snaží se vždy přinášet moderní design.

1956 - p. Pierre Demeyére, syn zakladatele společnosti, se ujímá vedení a pokračuje ve filozofii výroby svého otce. Poprvé začaly být používány materiály jako laminátová deska.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu