Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Šatní skříň Georgia s posuvnými dveřmi

Kód: DME0050-2015
Moderní šatní skříň do ložnice se zrcadlem a posuvnými křídly. Nábytek do ložnice z kolekce Georgia od francouzského výrobce.
nedostupné
10 458 Kč

Parametry produktu

Výška: 203 cm
Šířka: 170 cm
Hloubka: 60 cm
Hmotnost: 135 kg
Počet balíků: 4 ks
Barva: dub volcano-béžová
Materiál: laminátová deska 15-22 mm
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: francouzský
Záruka: 24 měsíců
Doprava: zdarma

Oblíbenou variantou v ložnici je šatní skříň s posuvnými křídly

A přesně takovou šatní skříň nabízí francouzský výrobce v kolekci Georgia, navíc v jedné části skříně ještě se zrcadlem. Posuvná křídla jsou úsporným řešením tam, kde není na jejich otevírání příliš prostoru. V kolekci Georgia máte na výběr v identickém designu hned z několika typů skříní, liší se vnitřním uspořádáním a rozměry. Můžeme ale říci, že šatní skříň v tomto provedení patří svým designem k nejmodernějším a také nejžádanějším. Kolekce Georgia nabízí kromě skříní široký výběr z nabídky komod, dokonce i manželskou postel si můžete vybrat ze dvou rozměrů a nechybí ani noční stolky. Příjemně jsou s ohledem k modernímu designu zvoleny i odstíny, kontrastní spojení tmavého dřeva a světle béžové.

 

Vnitřní uspořádání: levá i pravá část police a pod ní šatní tyč

 

Francouzský výrobce klade důraz na kvalitu a tak je posun těžkých křídel velmi snadný. A to i přes velkou hmotnost. Dodání šatní skříně v dílech s nutností montáže dle návodu. Materiálem je laminátová deska s tloušťkou 15 a 22 mm. Doprava zdarma.



Demeyere
Společnost založena ve Francii v roce 1909 panem Lucienem Demeyére se od počátku snaží plně adaptovat potřebám trhu. Proto po celou dobu mění metody výroby, používá nové materiály a snaží se vždy přinášet moderní design.

1956 - p. Pierre Demeyére, syn zakladatele společnosti, se ujímá vedení a pokračuje ve filozofii výroby svého otce. Poprvé začaly být používány materiály jako laminátová deska.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu