Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Šatní skříň Georgia 5dvéřová se zrcadlem

Kód: DME0049-2015
Prostorná šatní skříň s pěti křídly pro větší interiéry ložnic. Nabídka nábytku do ložnice francouzského výrobce.
nedostupné
montáž
Snadná montáž
Sestavíte sami podle přehledného návodu
12 865 Kč

Parametry produktu

Výška: 208,7 cm
Šířka: 211,7 cm
Hloubka: 56,5 cm
Hmotnost: 135 kg
Počet balíků: 4 ks
Barva: dub volcano-béžová
Materiál: laminátová deska 15-22 mm
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: francouzský
Záruka: 24 měsíců
Doprava: zdarma

Návod k montáži

Opravdu velká šatní skříň pro dva

Jestliže disponujete velkou místností pro vybavení interiéru ložnice, pak v nabídce kolekce Georgia si máte možnost vybrat řadu dílů. Nejen velkou, prostornou šatní skříň s pěti křídly, ale třeba i manželskou postel s rozměrem místa na spaní 180x200 cm. Ale ani majitelé menších interiéru ložnic nepřijdou zkrátka, pokud vás design a odstín skříně oslovil, protože v této kolekci najdete hned několik typů skříní v identickém designu. A samozřejmě pro kompletní vybavení ložnice nechybí ani nabídka komod také v různých rozměrech, nebo noční stolky. Líbí se nám i kontrastní spojení tmavého dřeva se světle béžovou, které jen více dodává modernímu designu.

 

Vnitřní uspořádání skříně: je rozděleno pěti křídly na tři samostatné prostory. Prostřední jednodílná část za zrcadlem nabízí tři šuplíky a dvě police. Po stranách v prostoru za dvěma křídly pak police a pod ní šatní tyč. Vnitřní úložný prostor patří opravdu k těm větším.

 

Dodání šatní skříně v dílech s nutností montáže dle návodu. Materiálem je laminátová deska s tloušťkou 15 a 22 mm. Doprava zdarma.

 

Demeyere
Společnost založena ve Francii v roce 1909 panem Lucienem Demeyére se od počátku snaží plně adaptovat potřebám trhu. Proto po celou dobu mění metody výroby, používá nové materiály a snaží se vždy přinášet moderní design.

1956 - p. Pierre Demeyére, syn zakladatele společnosti, se ujímá vedení a pokračuje ve filozofii výroby svého otce. Poprvé začaly být používány materiály jako laminátová deska.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu