Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Šatní skříň do předsíně Beton 20.1-19604060

Kód: IL003-2015
Pokud vám to jen trochu místo dovolí, je vhodné do předsíně pořídit i šatní skříň. V kolekci Beton najdete další díly nábytku.
nedostupné
7 826 Kč

Parametry produktu

Výška: 200 cm
Šířka: 84 cm
Hloubka: 37 cm
Hmotnost: 55 kg
Počet balíků: 2 ks
Barva: bílá-imitace betonu
Materiál: mdf deska, lamino
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: německý
Záruka: 24 měsíců
Doprava: zdarma

Nábytek do předsíně, to je i šatní skříň

Hledáte moderní řešení pro vaši předsíň? Inspirací vám může být kolekce nábytku do předsíně Beton od německého výrobce. Jedním z dostupných dílů je i šatní skříň, jejíž umístění do předsíně rozhodně doporučujeme, samozřejmě pokud vám to prostor umožní. Šatní skříň v předsíni je velmi praktická, jelikož jen málokdy se vše vměstná na věšákovou stěnu. Skříň je pak ideální pro umístění zimního ošacení. Skříň z kolekce Beton je dvoudvéřová a nabízí polici v její dolní části i horní. Pod horní policí je umístěná věšáková tyč. Pokud pořídíte další z dílů kolekce Beton, můžete si sami sestavit kompletní předsíň či lépe řešeno předsíňovou stěnu.

 

Německý výrobce klade důraz na kvalitu i při zachování dostupné ceny. Skříň je dodávána v dílech s nutností montáže dle návodu. Materiálem je mdf deska, která díky vlastnímu designu v tomto případě působí mohutně. Doprava zdarma.



Interlink
Společnost založena v Německu p. Martinem Linkem, která má ale sídlo ve Francii, v překrásném městě Seltz. Kvalita výroby dána pověstnou precizností a smyslem pro detail německých výrobců. Společnost Interlink přináší prostřednictvím Aldo nábytku kolekce moderního a stylového nábytku, které najdete mezi jiným netradičně také v kategorii nábytek z masivu.
Všechny produkty společnosti mají certifikáty jakosti a atesty pro zdravotní nezávadnost.
Nábytek Aldo se stal výhradním zástupcem společnosti pro země východního bloku a vše, co je u výrobce nové a aktuální najdete na našich stránkách. Naše partnery si vybíráme především pro vysokou jakost výrobků a německý výrobce k takovým bezesporu patří.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu