Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Rustikální jídelní stůl rozkládací Cassala

Kód: IL036-2015
Rozkládací jídelní stůl z masivu z kategorie rustikálního nábytku německého výrobce. Jednoduchý rozklad stolu díky kvalitě.
nedostupné
10 581 Kč

Parametry produktu

Šířka: 160-200 cm
Výška: 77 cm
Hloubka: 90 cm
Hmotnost: 46 kg
Počet balíků: 2 ks
Barva: transparent bílá
Materiál: borovice
Povrchová úprava: vodou ředitelný lak
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: německý
Záruka: 24 měsíců
Doprava: zdarma

Rustikální jídelní stůl s možností rozložení

Jen zřídka najdete v kategorii rustikálních jídelních stolů ty, které lze rozložit. Německý výrobce v kolekci Cassala takový stůl nabízí a to v transparentním bílém provedení jako nyní, nebo s dodáním pracovní desky v hnědém odstínu. Rozklad jídelního stolu je velmi jednoduchý díky kvalitě nejen designu, ale i dřeva borovice, které je řádně vysušené a bez kazů. K jídelnímu stolu si můžete v identickém, rustikálním designu pořídit také komodu z široké nabídky, nebo vitrínu. Nechybí ani rustikální nábytek pro vybavení obývacího pokoje. Kolekce Cassala nabízí i přes rustikální design jednoduché, můžeme říci až strohé linie, díly jsou tak vhodné i do malých interiérů.

 

Dodání jídelního stolu v dílech s nutností montáže dle návodu, která je však velmi jednoduchá. Stůl nabízí možnost změny šířky ze 160 cm ve složeném stavu na 200 cm v rozloženém stavu. Povrchová úprava odolná proti vodě a vlhkosti. Doprava a výnos zdarma.

 

Interlink
Společnost založena v Německu p. Martinem Linkem, která má ale sídlo ve Francii, v překrásném městě Seltz. Kvalita výroby dána pověstnou precizností a smyslem pro detail německých výrobců. Společnost Interlink přináší prostřednictvím Aldo nábytku kolekce moderního a stylového nábytku, které najdete mezi jiným netradičně také v kategorii nábytek z masivu.
Všechny produkty společnosti mají certifikáty jakosti a atesty pro zdravotní nezávadnost. Naše partnery si vybíráme především pro vysokou jakost výrobků a německý výrobce k takovým bezesporu patří.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu