Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Rustikální jídelní stůl 85300400

Kód: IL-U-0025
nedostupné

Parametry produktu

Šířka: 160 cm
Výška: 76 cm
Hloubka: 90 cm
Barva: dle fotografie
Materiál: mango-kov
Způsob dodání : v jednom díle
Výrobce: německý
Záruka: 36 měsíců
Doprava: zdarma

Netradiční materiály nabízí nevšední díly nábytku

Krása dřeva mango se speciální, rustikální povrchovou úpravou, přinese do vaší domácnosti originální díl nábytku. V tomto případě rustikální jídelní stůl ve spojení s kovovou konstrukcí.

Díky použitým materiálům nabízí německý výrobce velmi vysokou kvalitu. Dřevo mango je srovnatelné například s vlastnostmi dřeva teak, které jak je známo nabízí vysoký stupeň tvrdosti a tedy i mechanické odolnosti.

 

Díky spojení dřeva a kovu je tak jídelní stůl velmi stabilní. To co tvoří originální design je však nejvíce právě deska stolu. Večer, když zapálíte při romantické večeři svíčky, krása a barva dřeva se vám ukáže ve zcela jiné podobě.

Řada Unique německého výrobce Inter Link

Dřevo, kov, kůže (přírodní produkty) se řemeslně zpracovávají, a vznikají tak jedinečné unikáty. Při zpracování se výrobce vědomě vyhýbá odstraňování nepravidelností, jako jsou rýhy, díry, praskliny, nerovné rohy a hrany, barevné odchylky, hřebíky či šrouby a další stopy používání a opotřebení materiálu. Všechny tyto vlastnosti propůjčují každému výrobku osobitý a exkluzivní charakter. 
Každý výrobek je díky tomu unikát.

 

Kvalita nábytku ze dřeva mango

Nabídka nábytku z tohoto materiálu nabízí vysokou kvalitu. Dřevo, jak jsme již uvedli, je velmi tvrdé a tedy odolné vůči mechanickému poškození a samozřejmě nabízí dlouhou životnost. Mango je ale oblíbené pro své typické, či vlastně můžeme říci spíše netypické zabarvení, ve srovnání s jinými dřevinami. Díky tvrdosti materiálu se nabízí i snadná údržba.

Kovová konstrukce velmi pevná a jídelní stůl je velmi bytelný, také pro podpůrný kříž pod deskou stolu.

 

Industrial design pro vybavení kompletního interiéru

Jídelní stůl i přesto, že jsme zařadili do kategorie rustikálního nábytku, spadá do zcela nového stylu bydlení, který je znám v posledních letech pod názvem industrial design. Strohé, jednoduché díly, které díky patině, povrchové úpravě působí velmi staře. Na rozdíl od rustikálního stylu, je zde více využito jednoduchých, moderních linií. Malá ukázka z naší nabídky.

 

- jídelní židle
- taburety
- komody
- vitríny

 

Buďte originální a nebojte se experimentovat. Nábytek z kategorie industrial design dodáváme v dílech, nemusíte nic skládat. A jako již řadu let, doprava zdarma po celé republice.

 

Interlink
Společnost založena v Německu p. Martinem Linkem, která má ale sídlo ve Francii, v překrásném městě Seltz. Kvalita výroby dána pověstnou precizností a smyslem pro detail německých výrobců. Společnost Interlink přináší prostřednictvím Aldo nábytku kolekce moderního a stylového nábytku, které najdete mezi jiným netradičně také v kategorii nábytek z masivu.
Všechny produkty společnosti mají certifikáty jakosti a atesty pro zdravotní nezávadnost.
Nábytek Aldo se stal výhradním zástupcem společnosti pro země východního bloku a vše, co je u výrobce nové a aktuální najdete na našich stránkách. Naše partnery si vybíráme především pro vysokou jakost výrobků a německý výrobce k takovým bezesporu patří.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu