Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Rozkládací dětská postýlka Puffy 10.111.1600

Kód: NEWJ00108-2016
Dětská postýlka díky možnému rozložení na postel může sloužit od narození až do patnácti let. Prodloužená záruka až na sedm let.
nedostupné
20 291 Kč

Parametry produktu

Výška: 111 cm
Délka: 184 cm
Hloubka: 90 cm
Nosnost: 80 kg
Prostor na spaní: 80x130 - 80x180 cm
Cena postýlky: s roštem, šuplíkem, bez matrace
Barva: bílá-béž
Materiál: mdf deska
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: turecký
Prodloužená záruka: 7 let
Doprava: zdarma
Dětský pokoj pro: pro miminko

Dětská postýlka nejen pro miminko

Výrobci přinášejí stále důmyslnější designy, kterými se soustředí především na maximální využití dětského nábytku. Jedním z takových příkladů může být i rozkládací dětská postýlka z kolekce značkového nábytku Puffy s prodlouženou zárukou až na sedm let. Dětská postýlka nabízí rozložení na klasickou dětskou postel s rozměrem místa na spaní 80x180 cm. Ve složeném stavu nabízí postýlka rozměr místa na spaní 80x130 cm. Součástí postýlky je rovněž komoda, která slouží jako praktický přebalovací pult navíc s úložným prostorem. Rodiče tak mají vše po ruce a nemusí od miminka nikam odbíhat. Po rozložení postýlky lze komodu dále využívat. V kolekci Puffy najdete celou řadu dalších dílů nábytku, které stejně jako postýlku po jejím rozložení může vaše ratolest využívat. Přeskočíte tak díky tomuto důmyslnému designu fázi zařizování dětského pokoje pro školáka a stačí, pokud bude tato potřeba, jen v pozdějším věku zařídit pokoj pro studenta s větší postelí, třeba v rozměru 120x200 cm. Možností je v této kolekci celá řada.

 

Info Aldo: postýlka po rozložení nabízí rozměr místa na spaní 80x180 cm



Výrobce značkového dětského nábytku s prodlouženou zárukou až na sedm let klade kromě kvality důraz také na originalitu, zdravotní nezávadnost a praktické využití nábytku. Postýlka je vyrobena z mdf desky. Dodání postýlky v dílech s nutností montáže dle návodu. Rošt a šuplík v ceně postýlky, doprava zdarma.



New Joy
Značkový nábytek pro děti New Joy s mnohaletou tradicí je zárukou kvality a originálního designu. Společnost New Joy představuje dětský nábytek nové generace, který je chytrý, bezpečný a kvalitní. To vše dokládají také certifikáty GS security test, E1, TSE, ISO.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu