Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Regál, knihovna Sherwood 407028

Kód: DME00105-2016
Kolekce Sherwood od francouzského výrobce nabízí nábytek do dětského pokoje, ale i kanceláře. Jednoduchý design za dostupnou cenu.
nedostupné
montáž
Snadná montáž
Sestavíte sami podle přehledného návodu
2 639 Kč

Parametry produktu

Výška: 181 cm
Šířka: 40 cm
Hloubka: 30 cm
Hmotnost: 23,5 kg
Počet balíků: 1 ks
Barva: dub brushed
Materiál: laminátová deska 15-22 mm
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: francouzský
Záruka: 24 měsíců
Doprava: zdarma

Návod k montáži

Praktický regál nejen do dětského pokoje

Nepotřebujete velký regál, knihovnu a nemáte v místnosti dostatek prostoru, můžete volit vysoký, úzký tvar. Takový je i regál z kolekce Sherwood od francouzského výrobce. Kolekce nabízí nábytek pro vybavení dětského pokoje, studentského pokoje, nebo kanceláře. Dalším dílem je totiž rozměrově větší varianta regálu, nebo psací stůl. Moderní design ve světlém provedení je vhodný do tmavých interiérů bez sluníčka, ale v kolekci najdete také identický design nábytku i v tmavším provedení.



Francouzský výrobce představuje nábytek v jednoduchém, ale cenově dostupném designu. Materiálem je laminátová deska. Dodání regálu v dílech s nutností montáže dle návodu. Doprava zdarma.



Demeyere
Společnost založena ve Francii v roce 1909 panem Lucienem Demeyére se od počátku snaží plně adaptovat potřebám trhu. Proto po celou dobu mění metody výroby, používá nové materiály a snaží se vždy přinášet moderní design.

1956 - p. Pierre Demeyére, syn zakladatele společnosti, se ujímá vedení a pokračuje ve filozofii výroby svého otce. Poprvé začaly být používány materiály jako laminátová deska.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu