Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Předsíňová stěna Laila 13740010

Kód: IL004-2016
Oblíbený bílý odstín zvolil německý výrobce pro sestavu nábytku do opravdu velmi malé předsíně. V ceně sestavy zrcadlo, věšák a botník.
nedostupné
2 537 Kč

Parametry produktu

Výška: dle zavěšení cm
Šířka: 92 cm
Hloubka: 26 cm
Hmotnost: 27 kg
Barva: Bílá
Materiál: laminátová deska 15 mm
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: německý
Záruka: 24 měsíců
Doprava: zdarma

Předsíňová stěna, levné a praktické vybavení vstupního interiéru

Jste majiteli jen velmi malého bytu či domu s rozměrově malým vstupním prostorem? Jak vybavit předsíň miniaturních rozměrů, aby se dala alespoň trochu prakticky využít? Řešením můžou být předsíňové stěny, které využívají možnost zavěšení některé z dílů sestavy na stěnu, čímž samozřejmě ušetříte prostor v předsíni. Představujeme předsíňovou stěnu v bílém odstínu z nabídky německého výrobce za bezkonkurenční cenu. Předsíňová stěna má vše potřebném, zrcadlo, věšák i botník s vyklápěcími dvířky. To vše pořídíte v ceně této sestavy. Bílý odstín ještě nahrává vybavení velmi tmavých předsíní bez sluníčka, kterých je většina. Identický design předsíňové stěny můžete pořídit i v přírodním provedení.

 

Materiálem pro výrobu předsíňové stěny se stala laminátová deska s tloušťkou 15 mm. Dodání v dílech s nutností montáže dle návodu. Bezkonkurenční cena za celou sestavu čítající zrcadlo, věšák a botník. Doprava zdarma.



Interlink
Společnost založena v Německu p. Martinem Linkem, která má ale sídlo ve Francii, v překrásném městě Seltz. Kvalita výroby dána pověstnou precizností a smyslem pro detail německých výrobců. Společnost Interlink přináší prostřednictvím Aldo nábytku kolekce moderního a stylového nábytku, které najdete mezi jiným netradičně také v kategorii nábytek z masivu.
Všechny produkty společnosti mají certifikáty jakosti a atesty pro zdravotní nezávadnost.
Nábytek Aldo se stal výhradním zástupcem společnosti pro země východního bloku a vše, co je u výrobce nové a aktuální najdete na našich stránkách. Naše partnery si vybíráme především pro vysokou jakost výrobků a německý výrobce k takovým bezesporu patří.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu