Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Postel z masivu s šuplíky a stolkem Conforto 140-20902110

Kód: IL018-2015
Postel z masivu s překvapivě velkým úložným prostorem pro matraci 140x200 cm. Součástí postele je i sada nočních stolků. Německo.
nedostupné
montáž
Snadná montáž
Sestavíte sami podle přehledného návodu
18 720 Kč

Parametry produktu

Výška: 100 cm
Šířka: 145 cm
Délka: 205 cm
Prostor na spaní: 140 x 200 cm
Nosnost: 140 kg
Hmotnost: 111 kg
Barva: Bílá
Cena postele: s roštem, bez matrace
Rošt: lamelový v dřevěném rámu
Materiál: MDF deska, masiv
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: německý
Záruka: 24 měsíců
Doprava: zdarma
Styl : moderní

Návod k montáži

Moderní řešení pro malé interiéry nabízí postel z masivu s úložnými prostory

A nejen s celou řadou úložných prostorů v podobě šuplíků ze všech stran postele, ale součástí postele jsou i dva noční stolky na vysunutí. Celkově můžeme design postele zařadit mezi velmi nadčasový. Využití designu pak vidíme v interiéru studentského pokoje, nebo v ložnici pro jednu osobu, jelikož prostor na spaní, který postel nabízí je 140x200 cm. K posteli z masivu si můžete na našich stránkách v kategorii nábytek z masivu pořídit celou řadu dalších dílů. Pro kompletní vybavení ložnice je zde nabídka komod a skříní z masivu, do studentského pokoje nechybí nabídka psacích stolů či regálů. Design německého výrobce pro nábytek z masivu je opravdu zvolen netradičně a mnohé z nás stále překvapuje moderní podoba nábytku z masivu.

 

Německý výrobce klade důraz na kvalitu a praktický design. Materiálem pro výrobu se stalo dřevo borovice a mdf deska. Šuplíky po obvodu celé postele. Dva noční stolky jsou na vysunutí, v případě potřeby je kdykoliv můžete zasunout pod postel. Dodání psacího stolu v dílech s nutností montáže dle návodu. Doprava zdarma.

 

Interlink
Společnost založena v Německu p. Martinem Linkem, která má ale sídlo ve Francii, v překrásném městě Seltz. Kvalita výroby dána pověstnou precizností a smyslem pro detail německých výrobců. Společnost Interlink přináší prostřednictvím Aldo nábytku kolekce moderního a stylového nábytku, které najdete mezi jiným netradičně také v kategorii nábytek z masivu.
Všechny produkty společnosti mají certifikáty jakosti a atesty pro zdravotní nezávadnost.
Naše partnery si vybíráme především pro vysokou jakost výrobků a německý výrobce k takovým bezesporu patří.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu