Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Postel Mikar 180 - 20901080

Kód: IL00128
Postel z masivu v moderním a velmi praktickém designu. Nenabízí pouze místo na spaní, ale v ceně také noční stolky a další úložné prostory.
nedostupné
montáž
Snadná montáž
Sestavíte sami podle přehledného návodu
19 972 Kč

Parametry produktu

Výška: 47,5 cm
Šířka: 186,3 cm
Délka: 209 cm
Prostor na spaní: 180 x 200 cm
Nosnost: 120 / 1 osoba kg
Barva: bílo-šedá
Cena postele: s roštem, bez matrace
Materiál: masiv
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: německý
Záruka: 24 měsíců
Doprava: zdarma
Styl : moderní

Návod k montáži

Postel z masivu s úložnými prostory a nočními stolky

I když design manželské postele vůbec nevypadá na to, že by mohla být vyrobena z tradičního materiálu, kterým je dřevo borovice, opravdu je tomu tak. Postel z masivu jak jsme zvyklí nabízí spíše stylový design, ale v letošním roce se dostává i u klasických materiálů do popředí moderní návrhy a řešení místa na spaní. Důsledkem je pak samozřejmě větší kvalita a také mnozí z nás preferují dřevo, jako alespoň trochu přírody v domě. Zkrátka ekologické spaní.

Ale postel od německého výrobce to není jen kvalitní materiál. Musíme podoktnout, že německý výrobce opravdu používá dřevo borovice bez kazů a řádně vysušené, jinak by také nemohl opatřit postel nátěrem v šedo bílém provedení a ani docílit moderního designu. Smyslem celého návrhu je především úspora místa v interiéru a to pomocí vysouvacích, nebo chcete-li zasouvacích nočních stolků, šuplíků po obou stranách postele, odkládacích polic a malých šuplíků.

 

Moderní ložnice ze dřeva borovice

Vše co nabízí možnost vysunutí u postele, je za pomocí koleček pro snadnou manipulaci. V neposlední řadě, v ceně postele jsou také dva rošty. A i když se zdá cena na první pohled vysoká, s ohledem na to co vše nabízí, je v celku příznivá. Také vezmeme-li v úvahu poměr mezi kvalitou a cenou. Ale co vše si můžete z nabídky německého výrobce dále vybrat?

 

-šatní skříň z masivu  Mafra 

 

 

Interlink
Společnost založena v Německu p. Martinem Linkem, která má ale sídlo ve Francii, v překrásném městě Seltz. Kvalita výroby dána pověstnou precizností a smyslem pro detail německých výrobců. Společnost Interlink přináší prostřednictvím Aldo nábytku kolekce moderního a stylového nábytku, které najdete mezi jiným netradičně také v kategorii nábytek z masivu.
Všechny produkty společnosti mají certifikáty jakosti a atesty pro zdravotní nezávadnost.
Nábytek Aldo se stal výhradním zástupcem společnosti pro země východního bloku a vše, co je u výrobce nové a aktuální najdete na našich stránkách. Naše partnery si vybíráme především pro vysokou jakost výrobků a německý výrobce k takovým bezesporu patří.

  

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu