Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Obývací stěna Kino 170652

Kód: DME0123-2014
Televizní stěna do velkých interiérů, obývací stěna do malých interiérů. Návrh francouzského výrobce může každý využít sám.
nedostupné
7 173 Kč

Parametry produktu

Výška: 45 cm
Šířka: 244 cm
Hloubka: 41 cm
Barva: šedý dub-bílý lesk
Hmotnost: 56,5 kg
Počet balíků: 2 ks
Materiál: laminát 18 - 22 mm
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: francouzský
Doprava: zdarma
Záruka: 24 měsíců

Moderní design pro obývací pokoj

Kolekce Kino přináší návrh sestavy do interiéru obývacího pokoje, který každý využije po svém. Například ve velkých místnostech lze sestavu využít jen jako televizní stolek, naopak v malých interiérech můžete návrh designu vlastně použít jako obývací stěnu. Každý si vybere "vlastní verzi", jak nejvhodněji sestavu Kino využít.

 

Francouzský výrobce klade důraz na kvalitu s detailní zpracování. Pro sestavu použil laminát s tloušťkou od 18 do 28 mm. Dodání v dílech s nutností montáže dle návodu. Čela skříněk a šuplíků v bílém vysokém lesku. Konstrukce sestavy v odstínu dub šedý.

 

 

Minimalistický design je praktickým nábytkem

Pokud se rozhodnete pro pořízení právě sestavy Kino a jste majiteli malého interiéru, pak s vaši volbou budete spokojeni. Skříňky s možností zavěšení na stěnu jsou právě pro menší místnosti praktické. Využijete prázdné stěny, které také příjemně oživíte a navíc ušetříte místo v prostoru. Pokud skříňky na zavěšení pověsíte do jiné úrovně než je uvedeno na fotografii, či na zcela jinou stěnu, také se nic neděje. Fantazii se meze nekladou.

 

Ve velkém interiéru se klasický televizní stolek malých rozměrů může ztrácet. Sestavu Kino v tomto případě můžete využít jako rozměrově velký podstavec na televizi, která místnost opět o něco více zaplní.

 

Demeyere
Společnost založena ve Francii v roce 1909 panem Lucienem Demeyére se od počátku snaží plně adaptovat potřebám trhu. Proto po celou dobu mění metody výroby, používá nové materiály a snaží se vždy přinášet moderní design.

1956 - p. Pierre Demeyére, syn zakladatele společnosti, se ujímá vedení a pokračuje ve filozofii výroby svého otce. Poprvé začaly být používány materiály jako laminátová deska.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu