Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Ratanové křeslo s látkovým sedákem a opěrkou v ceně King

Kód: Nova00105-2019
  • pořizovací cena za jedno křeslo, sedák a opěrku zad
  • sedák a opěrka zad z látky, snímatelný potah
  • výška sedu bez sedáku 24 cm, s látkovým sedákem 42 cm
  • dodání v díle bez nutnosti montáže
nedostupné
26 521 Kč

Parametry produktu

Výška: 121 cm
Šířka: 66 cm
Hloubka: 68 cm
Nosnost: 110 kg
Hmotnost: 30 kg
Počet balíků: 1 ks
Barva: přírodní
Materiál: ratan
Povrchová úprava: lakováním
Způsob dodání : v jednom díle, bez montáže
Výrobce: belgický
Záruka: 24 měsíců
Doprava: zdarma
Cena: za jeden kus

Maximální komfort, ale rovněž maximální styl, značkové ratanové křeslo

Originální interiér, který vás bude charakterizovat, nekonvenční styl, který vám bude příjemný. I to vám může nabídnout nábytek či ratanové křesla a židle z kategorie značkového nábytku Nova Solo. Křeslo z ratanu, které vám nyní představujeme, si dokážeme představit v obývacím pokoji jako bytový doplněk k přečtení knížky či sledování televize, nebo také v předsíni či ložnici. Umístění komfortního křesla je na vás, v každém případě díky elegantnímu designu bude ozdobou každého interiéru. Pořizovací cena je uvedena za jedno křeslo, jeden látkový sedák a jednu látkovou opěrkou zad v podobě polštáře. Vše se snímatelným potahem, údržba je tak velmi snadná. 

V posledních letech apeluji designéři na návrat k přírodním materiálům a v kolekci značkového nábytku pod názvem Nova Solo se to rozhodně daří. Ratanová křesla nejrůznějších tvarů představujeme na ilustračních fotografiích vždy ve spojení s bílým nábytkem ze dřeva mahagon v provensálském designu, spojení, které je velmi originální a elegantní. Sami můžete posoudit, návrhů interiérů jsou stovky. Díky vysoké kvalitě zpracování i materiálů nabízí křeslo dlouhou životnost i vysokou mechanickou odolnost, která je z části dána také povrchovou úpravou lakem v několika vrstvách. A značkový nábytek to je také vysoký komfort dodání bez nutnosti jakékoliv montáže, co platí nejen pro toto křeslo, ale také komody, vitríny, stolky a další nábytek tohoto výrobce.

Ratanové křeslo nejen pro komfortní odpočinek, křeslo jako originální doplněk

  • v ceně jedno křeslo, jeden látkový sedák a látková opěrka

  • sedák a opěrka se snímatelným potahem

  • výška sedu 24 cm, s látkovým sedákem 42 cm

  • materiál přírodní ratan

  • povrchová úprava lakem v několika vrstvách

  • dodání v díle bez nutnosti montáže

Exkluzivní prodej pro Českou republiku

Značka Nova Solo je zárukou kvality a prvotřídního zpracování. Značkový nábytek nemusíte složitě skládat, ale je dodán naší společností v jednom díle. Nábytek značky Nova Solo v exkluzivním zastoupení ALDO design, značka kvality a certifikovaného nábytku na našem trhu. Rustikální nábytek pod touto značkou obdržíte také s certifikátem jakosti, který vždy najdete uvnitř nábytku.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu