Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Látkový box Olaf-Frozen 99200484

Kód: IL0062-2016
Látkový box s dětským motivem je praktický, ale může i velmi oživit interiér dětského pokoje. Nabídka německého výrobce.
nedostupné
250 Kč

Parametry produktu

Výška: 32 cm
Šířka: 32 cm
Hloubka: 32 cm
Barva: modrá
Materiál: 100 % polypropylen
Způsob dodání : v jednom díle
Výrobce: německý
Záruka: 24 měsíců
Doprava: zdarma

Látkový box na hračky a jiné drobnosti

Navíc pořízením tohoto tematického látkového boxu interiér dětského pokoje nejen oživíte, ale získáte i praktickou pomůcku třeba pro uskladňování drobných hraček, kostek či jiných předmětů. A dle potřeby úložného prostoru můžete pak volit počet kusů látkových boxů, které rozmístíte volně po dětském pokoji, nebo je uspořádáte do regálu, který je k tomuto účelu rovněž v naší nabídce. V každém případě látkový box je nejen hezký bytový doplněk, ale rovněž velmi levný. Pokud tedy úložné prostory v dětském pokoji chybí, zde máte jeden z možných způsobů řešení.



Německý výrobce přináší způsob, jak levně a velmi prakticky vybavit interiér. designový látkový box může danou místnost také příjemně oživit. Je snadný na manipulaci díky nízké hmotnosti, dá se jednoduše složit v případě, že box nepotřebujete. Doprava zdarma.



Interlink
Společnost založena v Německu p. Martinem Linkem, která má ale sídlo ve Francii, v překrásném městě Seltz. Kvalita výroby dána pověstnou precizností a smyslem pro detail německých výrobců. Společnost Interlink přináší prostřednictvím Aldo nábytku kolekce moderního a stylového nábytku, které najdete mezi jiným netradičně také v kategorii nábytek z masivu.
Všechny produkty společnosti mají certifikáty jakosti a atesty pro zdravotní nezávadnost.
Nábytek Aldo se stal výhradním zástupcem společnosti pro země východního bloku a vše, co je u výrobce nové a aktuální najdete na našich stránkách. Naše partnery si vybíráme především pro vysokou jakost výrobků a německý výrobce k takovým bezesporu patří.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu