Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Kuchyňská skříňka s barovým stolem Urban 160718

Kód: DME009-2016
Multifunkční kuchyňská skříňka může nahradit u osob žijících single kuchyňskou linku. Barový stůl na vysunutí, do malého interiéru.
nedostupné
7 705 Kč

Parametry produktu

Výška: 182 cm
Šířka: 100 cm
Hloubka: zasunutý stůl - 41,5 cm
Barva: bílá-dub
Materiál: laminát 18 mm
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: francouzský
Záruka: 24 měsíců
Doprava: zdarma

Kuchyňská skříňka do opravdu malého interiéru pro osoby žijící single, studenty

Pokud ještě studujete, nebo jste se právě trhli od rodičů a žijete sami v malém podnájmu, pak kuchyňská skříňka je pro vás ideální. Jen málokdo z mladých lidí doma vaří, spíše se všichni stravují venku, navíc většina mladých zažíná tím, že bydlí v malém podnájmu. Utrácet nemalou sumu za celou kuchyňskou linku by bylo zbytečné, ale i tak je třeba občas potřeba se někde posadit, dát si rychlou snídani, či nějaké ranní občerstvení. Kuchyňská skříňka pak pro vás bude ideálním řešením. Barový stůl je akorát velký pro dvě osoby, nechybí ani úložné a odkládací prostory na pár nezbytných potřeb. Barový stůl však můžete využít i jako malé pracoviště místo psacího stolu. A když stůl nepotřebujete, stačí zasunout zpátky do skříňky. Nám to připadá jako docela praktický nápad. A francouzský výrobce nabízí na výběr také spojení odstínů bílé s tmavě šedým.

 

Info Aldo: rozměry stolu po vysunutí 134 cm

 

Francouzský výrobce klade důraz na originální design, který přitahuje pozornost. Materiálem pro výrobu nábytku se stala laminátová deska s tloušťkou 18 mm. Dodání v dílech s nutností montáže dle návodu. Doprava zdarma.



Demeyere
Společnost založena ve Francii v roce 1909 panem Lucienem Demeyére se od počátku snaží plně adaptovat potřebám trhu. Proto po celou dobu mění metody výroby, používá nové materiály a snaží se vždy přinášet moderní design.

1956 - p. Pierre Demeyére, syn zakladatele společnosti, se ujímá vedení a pokračuje ve filozofii výroby svého otce. Poprvé začaly být používány materiály jako laminátová deska.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu