Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Jídelní židle Sagua 223850

Kód: DME098-2014
Čalouněná jídelní židle od francouzského výrobce, který se zaměřil na elegantní design při zachování vysokého komfortu.
nedostupné
2 234 Kč

Parametry produktu

Výška: 108 cm
Šířka: 62 cm
Hloubka: 47 cm
Výška sedáku: 49 cm
Hloubka sedáku: 42 cm
Nosnost: 110 kg
Hmotnost: 8,5 kg
Počet balíků: 1 ks
Cena: min. odběr 2 kusy
Barva: hnědá
Materiál: polyester, látka, borovice
Způsob dodání : v jednom díle
Výrobce: francouzský
Záruka: 24 měsíců

Čalouněná jídelní židle Sagua, komfort do vaší jídelny

Pokud hledáte pohodlné a elegantní jídelní židle, možná vás osloví nabídka židlí z kolekce Sagua od francouzského výrobce. Nabídka jídelních židlí na našem e-shopu je velmi široká a opravdu si lze vybrat z nejrozmanitějších designů. Dřevěné jídelní židle, moderní židle a dnes vám představujeme návrh patřící do kategorie čalouněných židlí. Pokud hledáte elegantní, velmi komfortní jídelní židli, určitě by měla mít vysokou opěrku a čalounění. V kolekci Sagua od francouzského výrobce si můžete vybrat ze dvou odstínů pohodlné židle. Jedním z nich je hnědý.



Francouzský výrobce klade velký důraz na kvalitu. Také proto zvolil jako materiál polyester, látku a konstrukce židle je ze dřeva borovice. Spojení materiálů, které bezesporu kvalitu židle navyšuje. Dodání samozřejmě v jednom díle, bez nutnosti montáže. Minimální odběr jsou 2 kusy židlí, které jsou v jednom balení.

 

Židle do kuchyně a jídelny nejsou stejné

Snad každá domácnost nějaké ty židle má. Jejich umístění je často v kuchyni, nebo jídelně. Pro jídelnu si můžete dovolit čalounění židle více, než pro kuchyň, kde doporučujeme židle nečalouněné, třeba celodřevěné. Určitě jsou snadnější na údržbu.


Pokud nedisponujete příliš velkým jídelním stolem, to znamená také interiérem, je lépe volit jídelní židli bez opěrek loktů. V případě znečištění určitě židli zbytečně nenamáčejte. Před použitím saponátu vyzkoušejte jeho účinky na místě, které není vidět. Vše má svá pravidla, která je třeba dodržovat tak, aby jste s židlemi byli spokojeni po několik dalších let.


Demeyere
Společnost založena ve Francii v roce 1909 panem Lucienem Demeyére se od počátku snaží plně adaptovat potřebám trhu. Proto po celou dobu mění metody výroby, používá nové materiály a snaží se vždy přinášet moderní design.

1956 - p. Pierre Demeyére, syn zakladatele společnosti, se ujímá vedení a pokračuje ve filozofii výroby svého otce. Poprvé začaly být používány materiály jako laminátová deska.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu