Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Jídelní židle Guevara 352151

Kód: DME099-2014
nedostupné
1 527 Kč

Parametry produktu

Výška: 94 cm
Šířka: 45 cm
Hloubka: 55,5 cm
Nosnost: 110 kg
Hmotnost: 7 kg
Barva: černá
Výrobce: francouzský
Záruka: 24 měsíců

Moderní jídelní židle bez údržby

Pokud hledáte moderní, komfortní jídelní židli, která by odolala i stolování s malými dětmi, v kolekci Guevara od francouzského výrobce jich najdete hned několik. Představujeme jídelní židle z eko kůže v černém odstínu, která je téměř bezúdržbová a odolná snad všemu. Navíc výrobce přichází s ohledem na moderní design a kvalitní zapracování s bezkonkurenční cenou.

Francouzský výrobce klade velký důraz na kvalitu. Také proto zvolil jako materiál polyester, eko kůži a konstrukce židle je ze dřeva borovice. Spojení materiálů, které bezesporu kvalitu židle navyšuje. Dodání samozřejmě v jednom díle, bez nutnosti montáže. 

 

 

Potah jídelní židle dle potřeb

Asi nejdůležitějším při výběru jídelní židle je, uvědomit si, co vlastně od ní očekáváme. Pokud jak jsme již zmínili máte malé děti, je třeba hledat židli s omyvatelným povrchem. Snadná údržba se však vlastně hodí vždycky, určitě zabezpečíte židli před poškozením a nebudete muset neustále židli znovu čalounit. Na návrhu francouzského výrobce se nám líbí, že i přes užitkové vlastnosti židle byl zachován její elegantní, můžeme říci velmi moderní design.

 

V kolekci Guevara si můžete vybrat hned z několika odstínů a nemusíte se bát volby ani sněhově bílého provedení. Povrch je hladký a opravdu velmi lehce omyvatelný. Židle, kterou budete mít i v době, kdy vaše děti s vámi dávno nebudou bydlet.

 

Demeyere
Společnost založena ve Francii v roce 1909 panem Lucienem Demeyére se od počátku snaží plně adaptovat potřebám trhu. Proto po celou dobu mění metody výroby, používá nové materiály a snaží se vždy přinášet moderní design.

1956 - p. Pierre Demeyére, syn zakladatele společnosti, se ujímá vedení a pokračuje ve filozofii výroby svého otce. Poprvé začaly být používány materiály jako laminátová deska.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu