Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Jídelní stůl Steen 471479

Kód: DME032-2014
Jídelní stůl levně, navíc ve velmi moderním designu. Bezkonkurenční nabídku přináší francouzský výrobce. S Aldo nábytkem doprava zdarma.
nedostupné
4 228 Kč

Parametry produktu

Výška: 77,2 cm
Šířka: 170 cm
Hloubka: 90 cm
Hmotnost: 40 kg
Počet balíků: 1 ks
Materiál: lamino
Barva: tmavý dub
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: francouzský
Záruka: 24 měsíců
Doprava: zdarma

Laminátový jídelní stůl Steen překvapí

A to bez nadsázky. Především svou bezkonkurenční cenou pro tak líbivý moderní design. Výrobce velmi vhodně zvolil také odstín v imitaci dřeva dub a to velmi zdařilé imitaci, včetně zachování struktury dřeva. Jídelní stůl je díky odstínu velmi elegantní.

Francouzský výrobce jako autor designu klade velký důraz na kvalitu. Není důležité, zda je nábytek levný, nebo drahý, kvalita je dána pro všechny kolekce stejná. V kolekci si můžete ve stejném provedení vybrat také další díly nábytku pro vybavení interiéru nejen jídelny, ale rovněž obývacího pokoje.

 

Jídelní stůl v parametrech

 

- výška jídelní plochy 77,2 cm standardní rozměr pro stoly
- jídelní plocha 90x170 cm, rozměr pro 4 osoby
- laminátová deska s omyvatelnou povrchovou úpravou
- odstín imitace dřeva dub v tmavém tónu
- lamino s tloušťkou desek od 16 do 25 mm
- dodání v dílech s nutností sestavení dle návodu
- pořizovací cena stolu nespadá do nabídky nábytku s výnosem do patra
- doprava zdarma po celé republice

 

Kolekce nábytku Steen v interiéru

Samostatné díly pro vybavení interiéru nejen obývacího pokoje, ale rovněž jídelny. Což je velmi praktické, jelikož málokdo z nás má k dispozici samostatnou místnost pro zařízení celé jídelny. A tak se uchylujeme k řešení jídelního koutu právě v obýváku. S kolekci Steen lze mít vše hezky sladěno do jednoho tónu. Vybrat si můžete díly jako komodakonferenční stolek, televizní stolek, či prosklená vitrína.



Demeyere
Společnost založena ve Francii v roce 1909 panem Lucienem Demeyére se od počátku snaží plně adaptovat potřebám trhu. Proto po celou dobu mění metody výroby, používá nové materiály a snaží se vždy přinášet moderní design.

1956 - p. Pierre Demeyére, syn zakladatele společnosti, se ujímá vedení a pokračuje ve filozofii výroby svého otce. Poprvé začaly být používány materiály jako laminátová deska.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu