Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Dětský regál Bella 10.515.1500

Kód: NEWJ00124-2016
Netradičně v rustikálním designu nabízí výrobce značkového nábytku praktický dětský regál. Prodloužená záruka až na sedm let.
nedostupné
9 737 Kč

Parametry produktu

Výška: 191 cm
Šířka: 87 cm
Hloubka: 35 cm
Barva: bílá-béž
Materiál: mdf deska
Povrchová úprava: ekol. nátěr
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: turecký
Prodloužená záruka: 7 let
Doprava: zdarma

Praktický dětský regál vhodný pro školačku i studentku

Regál využijete především v době, až vaše malá holčička začne chodit do školy. Police na knížky, učebnice a skříňka na nejrůznější školní potřeby. Ale regál samozřejmě můžete pořídit i v předškolním věku dítěte, třeba na hračky či plyšová zvířátka, panenky. Dětský regál patří do kolekce značkového nábytku se sedmiletou zárukou a výrobce netradičně zvolil rustikální design, který se však pro vybavování dětského pokoje především holek stává v posledních letech tolik oblíbený. V kolekci najdete vše potřebné pro kompletní vybavení dětského pokoje, můžete si vybrat i z několika typů dětských postelí. A je zde také nabídka dětské postýlky. Vaše slečna může s kolekcí dětského nábytku vyrůstat od narození až do dospělosti.

 

Turecký výrobce značkového nábytku pro děti New Joy klade velký důraz na kvalitu, která je samozřejmě doložena také certifikáty a důmyslný design, který danou místnost využije na maximum. Materiálem pro výrobu nábytku se stala mdf deska, povrchová úprava lakováním. Záruka až 7 let. Doprava zdarma.



New Joy
Značkový nábytek pro děti New Joy s mnohaletou tradicí je zárukou kvality a originálního designu. Společnost New Joy představuje dětský nábytek nové generace, který je chytrý, bezpečný a kvalitní. To vše dokládají také certifikáty GS security test, E1, TSE, ISO.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu