Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Dětská židle Radius 152561

Kód: DME0127-2014
Francouzský výrobce nabízí pro děti zdravý způsob sezení. Dětská židle s nastavitelnou výškou sedáku. Kvalitní židle je důležitá.
nedostupné
1 667 Kč

Parametry produktu

Barva: černá
Výška: 80-91 cm
Šířka: 57 cm
Hloubka: 55 cm
Nosnost: 90 kg
Hmotnost: 7,5 kg
Počet balíků: 1 ks
Materiál: polyester, nylon, plast
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: francouzský
Záruka: 24 měsíců
Doprava: zdarma
Výška sedáku: 40-51 cm
Hloubka sedáku: 37 cm
Certifikát: EN12520,1022,1728

Kvalitní dětská židle nesmí v dětském pokoji chybět

Bohužel často se právě v dětském pokoji na židli k psacímu stolu rádo zapomíná a přitom je to tak důležité. Zdravé sezení pro dítě je srovnatelné se zdravým spaním. Pro zdravý vývoj dítěte chce určitě každý rodič udělat maximum a v naši nabídce dětského nábytku pro své děti najdete řadu produktů. Pokud tedy právě hledáte kvalitní židli do dětského pokoje, kolekce Radius vám takovou židli může nabídnout. Rovněž s ohledem na skutečnost, že je certifikovaná dle normy.

 

Francouzský výrobce rozhodně vždy vsází na kvalitu, kterou se snaží dodržet především u dětského nábytku. Židle je vyrobena hned z několika materiálů a samozřejmě sedák a opěrka je anatomicky tvarována. Dodání v dílech s nutností montáže dle návodu, která je v případě židle velmi jednoduchá.

 

Demeyere
Společnost založena ve Francii v roce 1909 panem Lucienem Demeyére se od počátku snaží plně adaptovat potřebám trhu. Proto po celou dobu mění metody výroby, používá nové materiály a snaží se vždy přinášet moderní design.

1956 - p. Pierre Demeyére, syn zakladatele společnosti, se ujímá vedení a pokračuje ve filozofii výroby svého otce. Poprvé začaly být používány materiály jako laminátová deska.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu