Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Dětská židle Pezzi 99803150

Kód: IL00116
Najít kancelářskou židli, ale menších rozměrů, tedy pro školáky, pro nás nebylo vůbec lehké. Jsme rádi, že nyní můžeme představit.
nedostupné
2 253 Kč

Parametry produktu

Barva: zelená
Výška: 85-97 cm
Šířka: 41 cm
Hloubka: 53,5 cm
Nosnost: 80 kg
Materiál: kov-polyester
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: německý
Záruka: 24 měsíců
Doprava: zdarma
Výška sedáku: 44-56 cm

Dětská židle Pezzi 99803150 pro holky i pro kluky

Kancelářská židle pro školáky a studenty, pro holky i kluky, díky neutrálnímu odstínu zelené. Proč je židle určená dětem? Především nabízí nižší nosnost, než kancelářské židle pro dospělé a to maximálně 80 kg. Také je méně flexibilní, než židle do kanceláře, určené k dlouhému sezení a rovněž je menších rozměrů, záměrně, než židle dospělých. 

 

Dětská židle však nabízí to nejdůležitější, co by měla židle pro školáky a studenty mít. 

 

- pohodlné sezení
- anatomickou opěrku zad 
- sedák s nastavitelnou výškou pomocí vzduchového pístu

 

V naší nabídce si můžete zvolit také židli v odstínu modrém a růžovém. V neposlední řadě, německý výrobce je zárukou dostatečné kvality. Při výrobě nábytku, včetně naší židle, dbá na precizní provedení a maximální praktické využití.

 

Možná se někteří z vás zamýšlejí nad tím, proč nemá dětská židle opěrky loktů? Především proto, že je určena do dětského pokoje a ty v sestavách nabízí psací stoly typizované svými rozměry právě pro školáky. Židli bez opěrek loktů můžete zasunout pod psací plochu a také židle bude zcela jistě zabírat méně místa v interiéru, než židle pro dospělé. Samozřejmě adekvátně s těmito fakty zaplatíte za dětskou židli méně a to je celkový záměr vlastního designu.

 

Dětská židle v interiéru

V naší nabídce najdete hned několik návrhů dětských pokojů, které budou harmonicky ladit s dětskou židlí. Pro zajímavost vám můžeme a to velmi rádi, uvést některé z nich.

 

- dětský psací stůl Plato

dětský pokoj Josh

- dětský pokoj Nixon

 

Uvedli jsme pouze pár příkladů různých produktů pro názornou ukázku, co máme na mysli, a hlavně jak příjemně lze na našich stránkách spojovat návrhy designů do harmonických celků. V neposlední řadě, jako prodejci již řadu let nabízíme dopravu zdarma po celé republice.



Interlink
Společnost založena v Německu p. Martinem Linkem, která má ale sídlo ve Francii, v překrásném městě Seltz. Kvalita výroby dána pověstnou precizností a smyslem pro detail německých výrobců. Společnost Interlink přináší prostřednictvím Aldo nábytku kolekce moderního a stylového nábytku, které najdete mezi jiným netradičně také v kategorii nábytek z masivu.
Všechny produkty společnosti mají certifikáty jakosti a atesty pro zdravotní nezávadnost.
Nábytek Aldo se stal výhradním zástupcem společnosti pro země východního bloku a vše, co je u výrobce nové a aktuální najdete na našich stránkách. Naše partnery si vybíráme především pro vysokou jakost výrobků a německý výrobce k takovým bezesporu patří.

 

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu