Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Dětská postýlka White Life 10.517.1601

Kód: NEWJ00116-2016
Velmi kvalitní rustikální dětská postýlka z kolekce značkového nábytku s prodlouženou zárukou až na sedm let. V ceně s roštem.
nedostupné
16 037 Kč

Parametry produktu

Výška: 109 cm
Délka: 136 cm
Hloubka: 82 cm
Prostor na spaní: 70x130 cm
Cena postýlky: s šuplíky, roštem, bez matrace
Barva: Bílá
Materiál: mdf deska
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: turecký
Prodloužená záruka: 7 let
Doprava: zdarma
Dětský pokoj pro: pro miminko

Dětská postýlka v rustikálním designu

Kolekce značkového dětského nábytku White Life s prodlouženou zárukou až na sedm let nabízí hned několik možností pro elegantní vybavení nejen dětského pokoje pro miminko, ale také školáka, studenta. Kromě postýlky, kterou vám nabízíme nyní, najdete v kolekci ještě rozkládací postýlku s možnosti spaní od narození do patnácti let, klasickou dětskou postel a také rozměrově největší variantu postel pro studenty. Vše v identickém, rustikálním designu a tak vaše miminko může s kolekcí nábytku White Life vyrůstat od narození až po dospělost. Takže i přes počáteční vyšší investici postupem času vlastně velmi ušetříte. Značkový dětský nábytek to je vždy něco navíc kromě vysoké kvality a v případě této kolekce to jsou dekorace a doplňky. Můžete pořídit i matraci, dětské povlečení, stolní lampu, stropní osvětlení a dokonce i koberec. Vše na jednom místě.

 

Výrobce značkového dětského nábytku s prodlouženou zárukou až na sedm let klade kromě kvality důraz také na originalitu, zdravotní nezávadnost a praktické využití nábytku. Postýlka je vyrobena z mdf desky. Dodání postýlky v dílech s nutností montáže dle návodu. Rošt a šuplík v ceně postýlky, doprava zdarma.



New Joy
Značkový nábytek pro děti New Joy s mnohaletou tradicí je zárukou kvality a originálního designu. Společnost New Joy představuje dětský nábytek nové generace, který je chytrý, bezpečný a kvalitní. To vše dokládají také certifikáty GS security test, E1, TSE, ISO.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu