Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Dětská postýlka Bella 10.515.1601

Kód: NEWJ00103-2016
Kvalitní dětská postýlka pro miminko holčičku z řady značkového nábytku s prodlouženou zárukou až na sedm let. Další díly pro miminko v nabídce.
nedostupné
10 407 Kč

Parametry produktu

Výška: 97 cm
Šířka: 137 cm
Hloubka: 82 cm
Nosnost: 70 kg
Prostor na spaní: 70x130 cm
Cena postýlky: s šuplíky, roštem, bez matrace
Barva: Bílá
Materiál: mdf deska
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: turecký
Prodloužená záruka: 7 let
Doprava: zdarma
Dětský pokoj pro: pro miminko

Dětská postýlka pro miminko holčičku

V kolekci dětského nábytku pro miminko Bella nabízí výrobce řadu samostatných dílů pro sestavení kompletního interiéru a to s prodlouženou zárukou až na sedm let. Samozřejmě, že tím nejdůležitějším dílem nábytku pro miminko do tří let je dětská postýlka. V prvním roce života miminko převážně spí a tak na kvalitě postýlky i matrace velmi záleží. V kolekci značkového dětského nábytku Bella představujeme tu nejvyšší možnou kvalitu. S dětskou postýlkou, kterou vám nyní představujeme můžete mít jistotu, že vaše miminko bude jak v bavlnce. K postýlce lze v kolekci pořídit celou řadu dalších dílů pro kompletní sestavení interiéru dětského pokoje. A v nabídce je rovněž velmi unikátní design rozkládací dětské postýlky, která zajistí místo na spaní od narození až do dospívajícího věku dítěte.

 

Výrobce značkového dětského nábytku s prodlouženou zárukou až na sedm let klade kromě kvality důraz také na originalitu, zdravotní nezávadnost a praktické využití nábytku. Postýlka je vyrobena z mdf desky. Dodání postýlky v dílech s nutností montáže dle návodu. Rošt a sada šuplíků v ceně postýlky, doprava zdarma.



New Joy
Značkový nábytek pro děti New Joy s mnohaletou tradicí je zárukou kvality a originálního designu. Společnost New Joy představuje dětský nábytek nové generace, který je chytrý, bezpečný a kvalitní. To vše dokládají také certifikáty GS security test, E1, TSE, ISO.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu