Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Dětská postel z masivu Pino PIHSZG15-70078

Výrobce: Vipack
Kód: VP00152-2014
Velmi elegantní dětská postel z masivu pro holky od belgického výrobce. V ceně postele rošt i látkový domeček.
nedostupné
montáž
Snadná montáž
Sestavíte sami podle přehledného návodu
Dětská postel Pino
11 965 Kč
Látka kolem postele
3 116 Kč

Parametry produktu

Výška: 113 cm
Šířka: 103 cm
Délka: 208 cm
Nosnost: 110 kg
Hmotnost: 45,4 kg
Počet balíků: 2 ks
Prostor na spaní: 90 x 200 cm
Cena postele: s roštem, bez matrace
Rošt: lamelový v dřevěném rámu
Barva: šedá
Materiál: borovice
Provedení: levá i pravá varianta
Způsob dodání : v demontu, látka samostatně neprodejná
Výrobce: belgický
Záruka: 24 měsíců
Doprava: zdarma

Návod k montáži

Dětská postel z masivu pro holku

Dětská postel nemusí být místem jen na spaní, ale může poskytnout vašemu dítěti také spousty zábavy. Jako u dětské postele z masivu s látkovým domečkem od belgického výrobce. Pro neposedné holčičky je zde ještě řešení dětské postele s klouzačkou. Navíc si můžete dětskou postel vybrat hned v několika provedeních. Dětská postel v přírodním odstínu dřeva, nebo v bílém odstínu, ale také lze pořídit dětskou postel bez látky. Látkový domeček zakrývající prostor pod postelí lze využít jak na hraní, tak ke schování nějakých předmětů, které nemusí aspoň být všude po pokoji. V nabídce výrobce samozřejmě nechybí ani dětské postele z masivu s motivem pro kluky.


Belgický výrobce klade důraz jak na detailní zpracování, tak na kvalitu materiálu. Dřevo borovice je řádně vysušené a bez kazů, aby nedocházelo k pozdější deformaci nábytku vlivem změny prostředí. U designu postele je pamatováno také na bezpečnost vašeho dítěte a tak nechybí ani zábrana kolem lůžka či zakulacení hran. Dodání v dílech s nutností montáže, kterou si můžete u nás objednat. Doprava a výnos zdarma.

 

Dětský pokoj z masivu pro holku

Pokud se rozhodnete pro tuto dětskou postel, lze do interiéru dětského pokoje pořídit další díly nábytku v růžovém provedení. Neměla by chybět kvalitní dětská židle a samozřejmostí pro školačku by měl být kvalitní dětský psací stůl. Pokud máte dvě děti, pak za zmínku určitě stojí nabídka dětských patrových postelí z masivu. Lze také dětskou postel z masivu kombinovat s jinými materiály, třeba v identických barvách. Kontrast mezi růžovým a šedým odstínem je působivý a dodává interiéru eleganci. V neposlední řadě několik základních informací o dětské posteli.

- prostor na spaní, potřebný rozměr matrace 90x200 cm
- výška včetně zábrany 113 cm
- celková délka 208 cm
- šířka postele 103 cm
- cena postele s roštem
- tloušťka desek 3,5 cm
- nosnost lůžka 110 kg
- možnost výběru postele v odstínu přírodním a bílém


VP company
"Fine furniture for young people”, tímto mottem se belgická společnost řídí. Kvalitní nábytek pro malé děti a studenty. Společnost VP je rodinný podnik s dlouholetou tradicí datující se od roku 1952. Belgický výrobce dodává nábytek vyrobený z těch nejkvalitnějších materiálů a nabízí nábytek s certifikací, plně respektující normy Evropské unie pro bezpečnost vašich dětí.

Alternativní zboží

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu