Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Dětská postel z masivu PIHSGB15-70073

Výrobce: Vipack
Kód: VP00139-2014
Dětská postel z masivu s klouzačkou v netradičním odstínu dřeva. Nabídka belgického výrobce. V ceně postele rošt, nechybí zábrana kolem lůžka.
nedostupné
Dětská postel s klouzačkou Pino
15 792 Kč
Látka kolem postele
3 116 Kč

Parametry produktu

Výška: 113 cm
Šířka: 103-223 cm
Délka: 208 cm
Nosnost: 110 kg
Hmotnost: 55 kg
Prostor na spaní: 90 x 200 cm
Cena postele: s roštem, bez matrace
Rošt: lamelový v dřevěném rámu
Barva: venge
Materiál: borovice
Způsob dodání : v demontu, látka samostatně neprodejná
Výrobce: belgický
Záruka: 24 měsíců
Doprava: zdarma

Dětská postel z masivu s klouzačkou pro holku

Pokud hledáte nejen místo na spaní, ale postel, která by vaší holčičku bavila, pak nabídka dětských postelí z masivu je opravdu široká. Vybrat si můžete postele s motivem pro holky jako v tomto případě, nebo také pro kluky, kde je využito naopak tradičně modrého odstínu. Pro dětskou postel, kterou nabízíme nyní, zvolil výrobce tmavě hnědé moření dřeva a růžový látkový domeček. Identický design lze také zvolit u produktu dětská postel přírodní a bílá dětská postel s klouzačkou. Ale nabídka je široká i co se týče výběru odstínu látky v podobě domečku. A pokud máte malý byt a klouzačka se vám do dětského pokoje při nejlepší vůli nevejde, lze tuto postel pořídit také bez ní.

 

Belgický výrobce klade velký důraz na kvalitu dřeva borovice, které je řádně vysušené a bez kazů. Nedochází k pozdější deformaci nábytku. Součástí postele je zábrana kolem lůžka a v ceně postele je i rošt. Díky kvalitě masivu jsme nábytek belgického výrobce do naši nabídky zařadili. Dodání v dílech s nutností montáže. Doprava zdarma.

 

 

Dětský pokoj z masivu pro holku

Pokud jste se rozhodli vybavit dětský pokoj pro vaši princeznu právě za použití bílého a růžového odstínu, jen v kategorii dětského nábytku z masivu lze pořídit celou řadu dalších komponentů. Lze tak postel doplnit o komodu, skříň, nebo regál, to vše z masivu a v jednotném odstínu transparentní bílá, který zachovává viditelnou strukturu dřeva. Pokud máte dvě děti a díky malému prostoru nemůžete pořídit dvě samostatné postele, za inspiraci stojí také nabídka patrových postelí z masivu. A pokud se přeci jen rozhodnete pro tuto postel, několik základních informací.


- prostor na spaní, potřebný rozměr matrace 90x200 cm
- výška včetně zábrany 113 cm
- celková délka 208 cm
- šířka postele 103 cm s klouzačkou 223 cm
- cena postele s roštem
- tloušťka desek 3,5 cm
- nosnost lůžka 110 kg
- možnost výběru postele v odstínu přírodním a hnědém


VP company
"Fine furniture for young people”, tímto mottem se belgická společnost řídí. Kvalitní nábytek pro malé děti a studenty. Společnost VP je rodinný podnik s dlouholetou tradicí datující se od roku 1952. Belgický výrobce dodává nábytek vyrobený z těch nejkvalitnějších materiálů a nabízí nábytek s certifikací, plně respektující normy Evropské unie pro bezpečnost vašich dětí.

Alternativní zboží

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu