Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Dětská postel z masivu PIHSGB15-70072

Výrobce: Vipack
Kód: VP00138-2014
Belgický výrobce nabízí dětskou postel z masivu doplněnou o klouzačku a látkový domeček v podobě cirkusového šapito.
nedostupné
Dětská postel s klouzačkou Pino
15 792 Kč
Látka kolem postele
3 116 Kč

Parametry produktu

Výška: 113 cm
Šířka: 103-223 cm
Délka: 208 cm
Nosnost: 110 kg
Hmotnost: 55 kg
Prostor na spaní: 90 x 200 cm
Cena postele: s roštem, bez matrace
Rošt: lamelový v dřevěném rámu
Barva: šedá
Materiál: borovice
Způsob dodání : v demontu, látka samostatně neprodejná
Výrobce: belgický
Záruka: 24 měsíců
Doprava: zdarma

Dětská postel z masivu s klouzačkou

Pro děti, které jsou trochu živější, je řešením dětská postel z masivu s klouzačkou. Dětská postel není jen místo na spaní, ale také na hraní. Látkový domeček v podobě cirkusového šapitó umístěný pod vyvýšeným lůžkem nabízí několik možností. Dítěti na hraní, ale také jako praktický, skrytý úložný prostor. Jak využít prostor pod postelí je na vás. Belgický výrobce zvolil netradiční odstín vhodný pro holku i kluka. V nabídce najdete také identický design u produktu dětská postel přírodní a bílá dětská postel z masivu. Výrobce nabízí také možnost výběru z mnoha dalších témat látky. Lze tak pořídit dětskou postel v tradičním designu pro holku i kluka.

 

Belgický výrobce kromě kvality pamatuje i na bezpečnost vašich dětí a tak u postele nechybí zábrana podél celého lůžka, hrany jsou zakulacené. Tloušťka desek dřeva borovice u konstrukce až 3,5 cm. Dodání postele v dílech s nutností montáže dle návodu. Doprava zdarma po celé republice.

 

 

Dětský pokoj z masivu, zdravotně nezávadné prostředí

Asi největším důvodem, proč právě do dětského pokoje pořizujeme nábytek z masivu, je jeho zdravotní nezávadnost. Ale dřevo jako přírodní materiál také velmi dobře působí na psychiku dítěte. V neposlední řadě konkrétně u nabídky belgického výrobce je design dětských postelí z masivu velmi příjemný. Pokud máte dvě děti a prostorově si nemůžete dovolit pořídit dvě postele s klouzačkou, v nabídce najdete ještě možnost pořízení postele bez klouzačky a za inspiraci také stojí nabídka dětských patrových postelí.

 

- prostor na spaní, potřebný rozměr matrace 90x200 cm
- výška včetně zábrany 113 cm
- celková délka 208 cm
- šířka postele bez klouzačky 103 cm
- šířka postele s klouzačkou 223 cm
- cena postele s roštem
- tloušťka desek 3,5 cm
- nosnost lůžka 110 kg
- možnost výběru postele v odstínu přírodním a bílém


VP company
"Fine furniture for young people”, tímto mottem se belgická společnost řídí. Kvalitní nábytek pro malé děti a studenty. Společnost VP je rodinný podnik s dlouholetou tradicí datující se od roku 1952. Belgický výrobce dodává nábytek vyrobený z těch nejkvalitnějších materiálů a nabízí nábytek s certifikací, plně respektující normy Evropské unie pro bezpečnost vašich dětí.

Alternativní zboží

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu