Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Dětská postel Tolga 80922106

Kód: NP0014-2016
Prostorná dětská postel, která díky vyvýšenému lůžku nabízí velké úložné prostory. Kolekce dětského nábytku Tolga od holandského výrobce.
nedostupné

Parametry produktu

Výška: 74 cm
Délka: 204,5 cm
Hloubka: 96 cm
Počet balíků: rošt+2 ks
Prostor na spaní: 90 x 200 cm
Barva: Bílá
Cena postele: s roštem a sadou šuplíků
Materiál: lamino
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: holandský
Doprava: zdarma
Záruka: 24 měsíců

Dětská postel s šuplíky pro holku i kluka

Bílý odstín patří mezi neutrální a tak je dětská postel s šuplíky vhodná jak pro vybavení dětského pokoje kluka, tak pro vybavení dětského pokoje holky. Záleží vždy na tom, jaké dekorace či dětské povlečení k posteli zvolíte. Dětská postel holandského výrobce má oproti jiným postelím třeba francouzského výrobce výše položenou ložnou plochu a tak adekvátně k tomu se zvětšil i obsah šuplíku. Šuplíky jsou dva po stranách větší a dva uprostřed postele menší. Praktická je i odkládací police nad šuplíky. K této dětské posteli v kolekci Tolga můžete pořídit v identickém designu řadu dalších dílů nábytku a to v provedení bílém v kombinaci s růžovou, modrou, nebo přírodní barvou. Lze také ve spojení bílá s růžovou, modrou či přírodní barvou pořídit postel. V kolekci dětského nábytku Tolga je z čeho vybírat pro kompletní vybavení interiéru dětského pokoje.

 

Holandský výrobce vždy klade důraz na kvalitu za odpovídající cenu a praktický design s maximálním možným využitím. Materiálem pro výrobu postele se stala laminátová deska. Dodání v dílech s nutností montáže dle návodu. Rošt a šuplíky v ceně postele. Doprava zdarma.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu