Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Dětská postel s přistýlkou Teo 293842

Kód: DME0019-2015
Pro řešení místa na spaní v malém interiéru dětského pokoje lze volit mezi patrovou postelí, nebo dětskou postelí s přistýlkou.
nedostupné

Parametry produktu

Výška: 73 cm
Délka: 208 cm
Hloubka: 97 cm
Nosnost: 100 kg
Hmotnost: 90 kg
Počet balíků: 2 ks
Prostor na spaní: 90 x 200 cm
Barva: bílá-světlý dub
Cena postele: s roštem, bez matrace
Materiál: laminátová deska 15-22 mm
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: francouzský
Doprava: zdarma
Záruka: 24 měsíců

Dětská postel s přistýlkou, řešení místa na spaní pro dvě děti

Nejste příliš příznivci patrových postelí, protože máte strach, že vám dítě z horního lůžka spadne? Pak je druhou možností jak vyřešit místo na spaní dvou dětí aby v interiéru dětského pokoje nezabralo příliš prostoru, dětská postel s přistýlkou. I jejich nabídka je velmi široká a liší se jak odstíny, tak designem. Dětská postel Teo z nabídky francouzského výrobce nabízí přistýlku v podobě lůžka na vysunutí, ne jak běžné v podobě šuplíku do kterého vložíte matraci. Pod vysunovacím lůžkem díky vyvýšení horního lůžko tak ještě zbylo místo na úložný prostor, sadu dvou šuplíků. Design můžeme označit za velmi moderní, spojení bílého odstínu s přírodním za neutrální. Postel je vhodná pro holku i pro kluka. S ohledem na možnost spaní pro dvě děti, úložný prostor a moderní design je cena více než příznivá. V ceně postele je rovněž rošt. Prostor na spaní obou lůžek klasický 90x200 cm, postel je tak vhodná i pro náctileté děti.

 

Francouzský výrobce na náš trh nepřináší jen kvalitní zpracování, ale také důmyslný design, který osloví především majitele malých interiérů. Materiálem pro výrobu postele se stala laminát s tloušťkou desek 15,18 a 22 mm. Dodání v dílech s nutností montáže dle návodu. Doprava zdarma.



Demeyere
Společnost založena ve Francii v roce 1909 panem Lucienem Demeyére se od počátku snaží plně adaptovat potřebám trhu. Proto po celou dobu mění metody výroby, používá nové materiály a snaží se vždy přinášet moderní design.

1956 - p. Pierre Demeyére, syn zakladatele společnosti, se ujímá vedení a pokračuje ve filozofii výroby svého otce. Poprvé začaly být používány materiály jako laminátová deska.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu