Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Dětská postel s přistýlkou a nadstavcem Sherwood

Kód: DME0017-2015

Velmi důmyslný design pro řešení místa na spaní dvou dětí představuje francouzský výrobce. Nechybí ani nadstavec a řada úložných prostorů.

nedostupné
montáž
Snadná montáž
Sestavíte sami podle přehledného návodu
9 932 Kč
8 939 Kč
-10%
Nejnižší cena za posledních 30 dnů: 9 932 Kč

Parametry produktu

Výška: 109 cm
Šířka: 204 cm
Hloubka: 120 cm
Nosnost: 100 kg
Hmotnost: 90 kg
Počet balíků: 3 ks
Prostor na spaní: 90 x 200 cm
Barva: Bílá
Cena postele: s roštem, bez matrace
Rošt: lamelový v dřevěném rámu
Materiál: laminátová deska 15-22 mm
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: francouzský
Doprava: zdarma
Záruka: 24 měsíců

Návod k montáži

Dětská postel pro dvě děti je vhodným řešením malého interiéru

Pokud nejste příznivci klasických patrových postelí, které nabízí jako řešení místo na spaní dvou dětí lůžka nad sebou, pak je zde řada dalších, neméně zajímavých možností. Třeba dětská postel s přistýlkou z kolekce Sherwood od francouzského výrobce. Dětská postel kromě místa na spaní nabízí vašim dětem řadu šuplíků a polic, nechybí dokonce ani nadstavec. To vše je ideální řešení pro úsporu místa v malém dětském pokoji. Jak horní lůžko, tak dolní lůžko, které je tvořeno šuplíkem pro vložení matrace, nabízí klasickou velikost místa na spaní a to 90x200 cm. Stačí si jen vybrat.

Francouzský výrobce na náš trh nepřináší jen kvalitní zpracování, ale také důmyslný design, který osloví především majitele malých interiérů. Materiálem pro výrobu postele se stala laminát s tloušťkou desek 15,18 a 22 mm. Cena postele s roštem. Dodání v dílech s nutností montáže dle návodu. Doprava zdarma.

Demeyere
Společnost založena ve Francii v roce 1909 panem Lucienem Demeyére se od počátku snaží plně adaptovat potřebám trhu. Proto po celou dobu mění metody výroby, používá nové materiály a snaží se vždy přinášet moderní design.

1956 - p. Pierre Demeyére, syn zakladatele společnosti, se ujímá vedení a pokračuje ve filozofii výroby svého otce. Poprvé začaly být používány materiály jako laminátová deska.

Související zboží

Police na zavěšení Eco white

Police na zavěšení Eco white

Předpokládané doručení k vám do 4 týdnů
1 969 Kč

Alternativní zboží

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu