Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Dětská postel Fairy 299409

Kód: DME013-0184
Velmi romantický design určený malým slečnám představuje francouzský výrobce v kolekci dětského nábytku Fairy. Nabídka rovněž dalších dílů.
nedostupné
montáž
Snadná montáž
Sestavíte sami podle přehledného návodu
4 085 Kč

Parametry produktu

Výška: 83 cm
Šířka: 103,5 cm
Délka: 202,8 cm
Prostor na spaní: 90 x 200 cm
Barva: fialková
Cena postele: s roštem, bez matrace
Materiál: lamino
Způsob dodání : v demontu
Výrobce: francouzský
Doprava: zdarma
Záruka: 24 měsíců

Návod k montáži

Dětská postel Fairy pro malé princezny

Představujeme kolekci Fairy, která přináší na naše stránky originální design. Tentokráte v podobě dětské postele, která nabízí design určený malým princeznám. Malé slečny milují odstíny bílé, růžové, nebo světle fialkové. Ale nábytek není jen o designu, francouzský výrobce klade důraz na kvalitu, zdravotní nezávadnost a myslíme si, že i dostupnou cenu.

 

Dětská postel nabízí originální design

Samozřejmě hned na první pohled vás bezesporu upoutá tvar čela postele. Ten je ve tvaru půlměsíce. Příjemný odstín je doplněn efektními hvězdami, které nejen dětské posteli, ale celé kolekci dodávají požadovaný charakter.

Dětská postel nabízí dostatečné místo na spaní pro děti od 3 do 18 let. Velikost plochy na spaní 90x200 cm, co je požadovaný rozměr také pro umístění matrace.
Potřebujete pořídit novou matraci? Doporučit vám můžeme matraci Norka českého výrobce, která s ohledem na provedení sendvič, nabízí velmi příznivou cenu. Také je určena pro tvrdší spaní, vhodné pro zdravý vývoj dítěte, především pak páteře. V ceně postele je uveden rošt, laťkový, z dřeva borovice.

 

Dětská postel jako doplnění kompletního interiéru

Samozřejmě, že jako vždy, nabízí výrobce i v této kolekci rovněž další díly ve stejném designu. Můžete si tak sestavit pro vaši malou princeznu celý dětský pokoj. V případě, že vás postel nadchla, nabízíme ucelené sestavy kolekce Fairy.

 

- dětský pokoj Fairy I
- dětský pokoj Fairy II, kde je do sestavy přidán rovněž psací stůl

 

V sestavě pak rádi upozorňujeme na další netradiční díl nábytku. Komoda s šuplíky, kdy horní část nabízí zrcadlo. Komodu využijete jako malou toaletku. Příjemný dárek pro malé parádnice.

 

Francouzský výrobce a především pak jeho opravdu originální designy patří k oblíbeným. Nabídka jeho kolekcí je dána také dlouholetou tradicí ve výrobě nábytku.

 

Demeyere
Společnost založena ve Francii v roce 1909 panem Lucienem Demeyére se od počátku snaží plně adaptovat potřebám trhu. Proto po celou dobu mění metody výroby, používá nové materiály a snaží se vždy přinášet moderní design.

1956 - p. Pierre Demeyére, syn zakladatele společnosti, se ujímá vedení a pokračuje ve filozofii výroby svého otce. Poprvé začaly být používány materiály jako laminátová deska.
1960 - začala výroba nábytku v demontu 

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu