Košík je prázdný. Pojďme to napravit!

Čalouněná jídelní židle Sao Bento 20500055

Kód: IL042-2015
nedostupné
2 911 Kč

Parametry produktu

Výška: 99 cm
Šířka: 46 cm
Hloubka: 58 cm
Nosnost: 100 kg
Hmotnost: 7,8 kg
Cena: za jeden kus
Barva: dle fotografie
Materiál: masiv, mdf deska, polyester
Způsob dodání : v jednom díle
Výrobce: německý
Záruka: 24 měsíců
Doprava: zdarma

Čalouněná jídelní židle Sao Bento

Pokud se nebojíte netradičního, moderního designu plného sytých odstínů, představujeme vám jídelní židli z kolekce Sao Bento od německého výrobce. Čalounění celé jídelní židle je rovněž velmi komfortní, spojení stých odstínů velmi netradiční. Inspiraci čerpal výrobce s jižních, přímořských oblastí a spojení této židle s dalšími díly nábytku této kolekce může vytvořit velmi zajímavá interiér plný dobré nálady. Konstrukce židle z masivu a mdf desky, čalounění pevná látka, výplň z polyesteru. To vše nabízí také velmi snadnou údržbu. Cena je uvedena za jeden kus židle. Dodání v díle. K jídelní židli můžete v identickém designu pořídit další čalouněný nábytek.

 

Německý výrobce klade důraz na kvalitu. Dodání jídelní židle v díle bez nutnosti montáže dle návodu. Doprava zdarma.


Tip Aldo: čalouněný nábytek Sao Bento v interiéru jídelny

Poznámka: Minimální odběr 2 ks!


Interlink
Společnost založena v Německu p. Martinem Linkem, která má ale sídlo ve Francii, v překrásném městě Seltz. Kvalita výroby dána pověstnou precizností a smyslem pro detail německých výrobců. Společnost Interlink přináší prostřednictvím Aldo nábytku kolekce moderního a stylového nábytku, které najdete mezi jiným netradičně také v kategorii nábytek z masivu.
Všechny produkty společnosti mají certifikáty jakosti a atesty pro zdravotní nezávadnost. Nábytek Aldo se stal výhradním zástupcem společnosti pro země východního bloku a vše, co je u výrobce nové a aktuální najdete na našich stránkách. Naše partnery si vybíráme především pro vysokou jakost výrobků a německý výrobce k takovým bezesporu patří.

Aldo bydlí s vámi, buďme v kontaktu